Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie "naprawili" (samo się naprawiło) ale wyburzyłem Gloriette i w jej miejsce przeniosłem Lodową. Po "naprawie" miałem Gloriette z napisem "Lodowa Posiadłość" zburzyłem i mam Gloriette

Lodowa w plecy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
    Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.
    HMMM utrudnienia?? co masz zrobic dzis zrob pojutrze bedziesz mial 2 dni wolnego a snieg na wiosne tez sam zginie he he he.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Krasnopolandia Zobacz posta
    Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
    Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.
    HMMM utrudnienia?? co masz zrobic dzis zrob pojutrze bedziesz mial 2 dni wolnego a snieg na wiosne tez sam zginie he he he.
    Czyli jak śnieg zaskoczył drogowców to tak samo bugi po wprowadzeniu eventu zaskoczyły BB.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dla mnie to jest chore, w kazdej pozadnej firmie jak jest jakas awaria to sie zostaje az sie ja usunie, a tu? godzina 19sta piatek weekend i hajlabajla

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ktoś pytał o kontakt, to nie piszcie do Ubi bo ono samo w sobie się tym nie zajmuje, ale do centrali BB w Niemczech:

http://www.bluebyte.de/contact.html

ja właśnie wysłałem długiego maila z opisem całej sytuacji i opieszałości naszego supportu, zobaczymy czy to coś da w przyszłości
    Ostatnio edytowane przez PiterB21 ; 07.12.2013 o 11:41

Początkujący Osadnik Awatar AsaVakkiT
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez okaman Zobacz posta
    ale powarznie sprawa nadaje sie do sadu bo produkt za ktory placi sie hajs sie nie nadaje..........
    Jawne pogwalcenie praw konsumenta...
    Sprawa nie nadaje się do sądu, bo gra jest DARMOWA - nie ma przymusu kupowania klejnotów i wydawania realnych pieniędzy - robisz to dobrowolnie. Ponadto zapewne gdzieś w zasadach gry jest napisane, że konto należy do BB, a my jesteśmy tylko ich użytkownikami (nie właścicielami) - przynajmniej w większości gier jest taka adnotacja, by userzy się za bardzo nie czepiali ;]

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez okaman Zobacz posta
    ale powarznie sprawa nadaje sie do sadu bo produkt za ktory placi sie hajs sie nie nadaje..........
    Jawne pogwalcenie praw konsumenta...
    no to działacie, chętnie poczytam o rozwoju sytuacji i kto wygrał sprawę.
    Dużo gadania tutaj widze o sądach, prawnikach itp a jakoś o wygranych czy rozpoczętych sprawach nic a nic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Teraz widzicie, że testowy serwer na cały świat i ta forma buildowania gry jest chybiona, mi starcza kapka chęci do grania w tso, bo zima i wolne.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez AsaVakkiT Zobacz posta
    Sprawa nie nadaje się do sądu, bo gra jest DARMOWA - nie ma przymusu kupowania klejnotów i wydawania realnych pieniędzy - robisz to dobrowolnie. Ponadto zapewne gdzieś w zasadach gry jest napisane, że konto należy do BB, a my jesteśmy tylko ich użytkownikami (nie właścicielami) - przynajmniej w większości gier jest taka adnotacja, by userzy się za bardzo nie czepiali ;]
    Cena usługi nie ma znaczenia. Istotna jest "wartość".
    Gwarancje dotyczy również produktów i darmowych.
    Najlepsze jest naliczanie podatku VAT od darmowych OS w oparciu o index tych płatnych

Tyle że gwarancja dotyczy produktu który miał działać zgodnie z instrukcją producenta, tym czasem takiej instrukcji nie mamy, działa jak działa czyli widocznie tak miał działać
    Chyba że ktoś czuje się "wprowadzony w błąd" i poszuka winnego owego "wprowadzania". Ale do spraw cywilnych ten "wprowadzający" musi mieć adres do doręczeń na terenie kraju.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Support nie pomoże bo pracuje od poniedziałku do piątku...

"uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź."

<333

Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów