U mnie "naprawili" (samo się naprawiło) ale wyburzyłem Gloriette i w jej miejsce przeniosłem Lodową. Po "naprawie" miałem Gloriette z napisem "Lodowa Posiadłość" zburzyłem i mam Gloriette![]()
Lodowa w plecy
U mnie "naprawili" (samo się naprawiło) ale wyburzyłem Gloriette i w jej miejsce przeniosłem Lodową. Po "naprawie" miałem Gloriette z napisem "Lodowa Posiadłość" zburzyłem i mam Gloriette![]()
Lodowa w plecy
Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.
HMMM utrudnienia?? co masz zrobic dzis zrob pojutrze bedziesz mial 2 dni wolnego a snieg na wiosne tez sam zginie he he he.
dla mnie to jest chore, w kazdej pozadnej firmie jak jest jakas awaria to sie zostaje az sie ja usunie, a tu? godzina 19sta piatek weekend i hajlabajla
ktoś pytał o kontakt, to nie piszcie do Ubi bo ono samo w sobie się tym nie zajmuje, ale do centrali BB w Niemczech:
http://www.bluebyte.de/contact.html
ja właśnie wysłałem długiego maila z opisem całej sytuacji i opieszałości naszego supportu, zobaczymy czy to coś da w przyszłości
Ostatnio edytowane przez PiterB21 ; 07.12.2013 o 11:41
Sprawa nie nadaje się do sądu, bo gra jest DARMOWA - nie ma przymusu kupowania klejnotów i wydawania realnych pieniędzy - robisz to dobrowolnie. Ponadto zapewne gdzieś w zasadach gry jest napisane, że konto należy do BB, a my jesteśmy tylko ich użytkownikami (nie właścicielami) - przynajmniej w większości gier jest taka adnotacja, by userzy się za bardzo nie czepiali ;]
Teraz widzicie, że testowy serwer na cały świat i ta forma buildowania gry jest chybiona, mi starcza kapka chęci do grania w tso, bo zima i wolne.
Cena usługi nie ma znaczenia. Istotna jest "wartość".
Gwarancje dotyczy również produktów i darmowych.
Najlepsze jest naliczanie podatku VAT od darmowych OS w oparciu o index tych płatnych
Tyle że gwarancja dotyczy produktu który miał działać zgodnie z instrukcją producenta, tym czasem takiej instrukcji nie mamy, działa jak działa czyli widocznie tak miał działać
Chyba że ktoś czuje się "wprowadzony w błąd" i poszuka winnego owego "wprowadzania". Ale do spraw cywilnych ten "wprowadzający" musi mieć adres do doręczeń na terenie kraju.
Support nie pomoże bo pracuje od poniedziałku do piątku...
"uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź."
<333