Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    DrwalNadDrwale, każdy event to modyfikacja istniejącego kodu, co wiąże się z ryzykiem ewentualnych błędów. Część z nich da się wyłapać podczas testów, jednak część z nich - jak na złość - nigdy nie występuje w środowisku testowym, przez co trafiają "dalej".
    Opowiadaj takie rzeczy w przedszkolu, bo na poziomie podstawówki sam się połapałem że jak coś nie działa to ładuje się ostatnią działającą wersję, a teraz do podstawówki wybierają się moje dzieci... Co niektórzy tutaj zajmują się programowaniem i bajek o tym w jaki sposób powstaje kolejna wersja oprogramowania nie kupują

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez DrwalNadDrwale Zobacz posta
    Opowiadaj takie rzeczy w przedszkolu, bo na poziomie podstawówki sam się połapałem że jak coś nie działa to ładuje się ostatnią działającą wersję, a teraz do podstawówki wybierają się moje dzieci... Co niektórzy tutaj zajmują się programowaniem i bajek o tym w jaki sposób powstaje kolejna wersja oprogramowania nie kupują
    Tylko ta działająca wersja jest bez eventu :P Na pewno jej nie wrzucą

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wszystko wszystkim ale polecam BB_xaar zanim coś napiszesz przeczytaj http://forum.thesettlersonline.pl/th...-blokuje-wyspe i zobacz DATE WPISU !!!!
    A i dziękuję za odpisanie na wiadomość że już dzisiaj do gry nie wejdę
    Ostatnio edytowane przez Ripcord ; 05.12.2013 o 21:52

Początkujący Osadnik Awatar pafffcio31
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przed kilkoma minutami i mnie spotkał problem z "obszar serwera uszkodzony". Email do supportu poszedł, zobaczymy kiedy naprawią !!! Niestety aktualnie przymusowa przerwa od gry !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No i cóż i mnie spotkało ,,W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować poźniej ''. Czy Wy umiecie czegoś nie spi......? Kiedy będę się mógł zalogować? Pewnie jak kopalnie runą i złóż zabraknie. No cóż przyroda...

Osadnik Awatar qpon777
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez erachim Zobacz posta
    No i cóż i mnie spotkało ,,W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować poźniej ''. Czy Wy umiecie czegoś nie spi......? Kiedy będę się mógł zalogować? Pewnie jak kopalnie runą i złóż zabraknie. No cóż przyroda...
    erachim, ja czekam od 13 , przestawiłem sobie budynek i ......

cóż trzeba poczekać cierpliwie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam , niestety i ja przestawiłam w trakcie ale niestety nie śledzę 1 strony non stop

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Rozumiem żal o zostawione kopalnie, piece, mennice... ale przecież to tylko gra... Zawsze można to potraktować jako coś w rodzaju klęski żywiołowej Zresztą, jeden dzień nieobecności na wyspie nie zrujnuje Wam całej gospodarki - jeśli tak, to znaczy, że macie ją bardzo słabą. BB pewnie porozsyła jakieś nagrody i jakie by nie były lepsze takie niż żadne. Sama poświęcam grze wiele czasu i teraz moja wieś stoi odłogiem, jakieś tam "straty" będą (Litości! Mówimy o ewentualnej stracie jakichś wirtualnych itemków i nieistniejących w świecie realnym monetek), ale trochę bawią mnie komentarze, że z powodu braku możliwości zebrania kilku lizaków na wyspie, czy wysłania odkrywcy, albo zostawienia jakiegoś budynku bez premii, ktoś będzie tak strasznie do tyłu bez szans na odrobienie strat w evencie, komuś padnie gospodarka, a komuś się odechciewa gry w ogóle...

Mam jednak małą prośbę do ekipy - jeśli w przyszłości coś takiego się stanie (duży bug, o 'katastrofalnych' skutkach) i będziecie już o nim wiedzieć, porozsyłajcie proszę wiadomości w grze, żeby chociaż tych, co siedzą na wyspach "uratować" od zguby. Naprawdę, kiedy ktoś gra, nie sprawdza głównej co minutę, tym bardziej, ze takie katastrofy nie dzieją się często - to chyba pierwsza tak spektakularna awaria. Piszę chyba, bo mimo iż siedzę w grze od zamkniętej bety, to miałam ze trzy kilkutygodniowe przerwy, więc nie wiem.

Początkujący Odkrywca Awatar Metz
    Serwer
    Nowy Świat
    Tzn co, Xaar ma wziąć książke telefoniczną, dzwonić do każdego gracza z osobna i ostrzegać? Na forum tematy były, na głównej też. Jeżeli nie sprawdzasz żadnego z tych źródeł, to Twoja strata.
    Co do 'bezwartościowych wirtualnych monetek' - zapewniam Cie, że mają wartość i to niemałą. Nie wierzysz? Wejdź na allegro i zobacz po ile PLN można je sprzedać. To tak gwoli uświadomienia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nawet nie chodzi o to że szlag mi trafił 4 kopalnie złota na 5 lvl, chodzi o to że skoro sprzedaje się klejnoty za prawdziwe pieniądze to zawiera się umowę a w momencie jej niedotrzymania nie dość że powinno się zapłacić karę to traci się wiarygodność. Natomiast w TSO nie dość że podobne babole zdarzają się dość często to jeszcze olewa się poszkodowanych i bagatelizuje ich straty / jakie by one nie były / a wszyscy za to odpowiedzialni są z siebie bardzo zadowoleni. Skoro gra jest niedopracowana albo zatrudnia się jakiś lewusów jako programistów, sprzedaż klejnotów za realne pieniądze jest zwykłym oszustwem albo ładniej mówiąc doprowadzeniem do niekorzystnego rozporządzenia majątkiem.
    Ostatnio edytowane przez Klapaucjusz ; 06.12.2013 o 02:23

Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów