Strona 6 z 51 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dla nich gra działa.. Nie ma co odliczać. Pewnie jutro naprawią

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kasować szmal za klej to potrafią ale jak występuje błąd w grze to dupa blada hehe

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co racja to racja, mogliby porozsyłać wiadomość w grze po wykryciu błędu, bo jak ktoś siedzi we własnej wsi, to na główną nie zagląda co chwila...

Czy ja wiem czy nie fair? Przecież nie ma żadnych zadań na czas ani nic takiego. Gra sie toczy. Potraktuj to jakbyś po prostu sie nie logował

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez virginia Zobacz posta

Czy ja wiem czy nie fair? Przecież nie ma żadnych zadań na czas ani nic takiego. Gra sie toczy. Potraktuj to jakbyś po prostu sie nie logował
    a co z kolecja ktorej nie moge zebrac? bedzie re-spawn (o ile juz nie bylo) i moge o niej zapomniec ;( niby nic a jednak
    a co z odkrywcami ktorych nie moge wyslac po skarby (a mam ich 17)
    Ostatnio edytowane przez nosiekleeds ; 05.12.2013 o 19:42
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Właśnie minęło 5 godzin jak nie mogę się zalogować Ciekawe że komunikat na głównym pojawił się jak napisałem do supportu aby zaczęli zaglądać na forum i czytać posty od graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no nie fer, bo ani zwiadowcow wysłać nie można, koszy rzucić, pohandlować, złota i monet też....więc chyba nie halo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widać BB martwi się tylko o to, żeby ludzie kleje kupowali.
    A na serwerze testowym ten błąd nie występował ?
    Ostatnio edytowane przez Kopecki ; 05.12.2013 o 19:50

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Aktualizacja (05.12.2013, 18:56):
    Prace nad rozwiązaniem nadal trwają. Nowe informacje na ten temat pojawią się jutro.

Czyli info wszystko wyjaśnia. Pracują. Ale pewnie już nie dziś (znaczy idą do domu). Może jutro coś wymyślą. Dzień z eventu do tyłu.

Początkujący Osadnik Awatar AsaVakkiT
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No właśnie - co z kopalniami na 5lv, chodzącymi bez buffków? Ja wiem, że to może nie jest zbyt duży problem, ale jak już w końcu wydaję realną kasę na te cholerne papugi, to chcę coś z tego mieć. I jak już raz na ruski rok rzucę sobie klej na introligatora, to wiadomo, że coś się musi pozajączkować ;] I jeszcze dobiła mnie ta optymistyczna wiadomość z głównej, że "Prace nad rozwiązaniem nadal trwają. Nowe informacje na ten temat pojawią się jutro". Nosz, qrczaki - "JUTRO"??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    w ciula wala i tyle, straty dla graczy sa ogromne, nie wiem jak oni to zrekompensuja jak dadza po 3 kosze egzo to moga sie w d... pocałowac

Strona 6 z 51 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów