Strona 16 z 51 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    obawiam sie ze do poniedziałku to nawet na maila nie odpiszą o naprawie problemu nie wspomnę
    coś mi sie wydaje ze będzie "tydzień przerwy do następnej konserwy"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    19 koniec pracy miejmy nadzieje ze jakis kumaty polak tam sprzata w nocy i to naprawi he he he

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Życzę Wszystkim miłego weekendu z grą i bez niej :P))

Pozdrawiam Serdecznie

PS: szkoda słów na to wszystko ))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Życzę Wszystkim udanego i miłego weekendu, z grą i bez niej)
    Szkoda słów na to wszystko....

Pozdrawiam Serdecznie)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w ciula sobie lecą i tyle, właśnie kończy mi się premia na Zamku i parę kilo fasoli w plecy. A pies ich trącał idę na piwo

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia
    Szkoda słów oni i tak mają nas gdzieś. Daje 100ziko że jakąś króliczą łape albo inne beznadzieje zarzuca i powiedzą, że to w ramach rekompensaty... Ja osobiście skończę z tą grą mimo 50lvlu i tak nie ma co robić i nie będę takiego badziewia co wieczne problemy są dofinansowywał.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    po 2 latach grania ja też postanowiłem zakończyć zabawę z tym wszystkim, gra grą, ale podejście supportu do klientów woła o pomstę do nieba...

lumixander
    Wydarzenie zimowe 2013

-Świąteczna niespodzianka: nowe rozwiązanie, które pozwala zdobyć wiele wolnego czasu z rodziną...
    -Zadania dzienne(ewent), sprawdź maila kiedy ci wyspę odblokują...

Początkujący Osadnik Awatar Onslow2013
    Serwer
    Czarci Gaj
    Są jacyś gracze z UK? Bo chyba założę sobie na brytyjskim serwerze konto i tam zaczne grac. Załóżmy Polską gildie na jednym z serwerów [chyba ze już takie sa to można się przylaczyc]

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ech, brak słów... Dlaczego tylko w Polsce takie rzeczy się dzieją? Nie chodzi mi o samą awarie, tylko o podejście do graczy. Co prawda support dziś odpowiedział na maila po 20 minutach, jednak wyglądało to trochę na automat i nic nie wniosło do sprawy... Na stronie głównej zero wiadomości odnośnie postępu prac naprawczych... Polska ekipa leci w kulki, a ci od marketingu i piaru chyba z łapanki zostali zatrudnieni. Szkoda gadać. Ktoś decyzyjny powinien za to beknąć, a gracze otrzymać solidą rekompensatę na przeprosiny. Nie za crash, za to co się dzieje (a właściwie nie dzieje) teraz. Spróbuję zamailować do centrali, haha, pewnie niewiele wskóram, ale spróbowac można

Strona 16 z 51 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów