Prawdopodobnie ma to na celu utrudnić, tak zwany "trik z kwiatkami": http://diversity.me.uk/threads/65-Trik-z-kwiatkami?
![]()
Prawdopodobnie ma to na celu utrudnić, tak zwany "trik z kwiatkami": http://diversity.me.uk/threads/65-Trik-z-kwiatkami?
![]()
Ostatnio edytowane przez Młodociany ; 12.12.2013 o 02:19
A wiec rozumiem, że Tobie ta zmiana ułatwiła? Cieszę się. "Trik z kwiatkami", to żadna nowość, a jedynie zwykły błąd w grze. Może nie mogli naprawić, a więc postanowili zwyczajnie utrudnić.
Skoro jesteś taka pewna i doskonale wiesz o co tak naprawdę chodzi, to udzielając się już w tym temacie wypadałoby podzielić się swoim "pewnym źródłem". Zapewne zainteresowani będą bardzo wdzięczni.
![]()
Ostatnio edytowane przez Młodociany ; 12.12.2013 o 02:20
I o to samo wypadało by Ciebei poprosić
Jeśli taki miał być ich cel to zalatuje to nieudolnoscią w ich wykonaniu, bo zeby zlikwidować jeden bug (ktory z tego co sprawdzilem dalej diala i ma sie dobrze) dowalili wszystkim przy okazji![]()
Ostatnio edytowane przez thordis ; 30.11.2013 o 19:09
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
wyraz "raczej" zdaje sie tez nie wyraża pewności.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
to jeszcze wyjasnij w jaki sposob mialo to utrudnic ten bug, bo obecnie stawiam grzadke, wyburzam ja i stawiam/przenosze budynek. Wczesniej jak to działało?
Pomijam fakt że ktoś kto wiedział o tym już pewnie dawno tam ma budynki, ilość osob która znała tego buga pewnie też zbyt wielka nie była a skonczylo sie tym ze kazdy ma teraz problem. Prawie jakby BB chciało aby przed przestawieniem budynku jeszcze sie zastanowic przez tę minutę czy warto![]()
Ostatnio edytowane przez thordis ; 30.11.2013 o 19:47
"Uszkodzony obszar serwera " - taki komunikat mnie przywitał po drugiej w dniu dzisiejszym konserwacji.
Teraz mam przymusową przerwę w grze. Jak długo sie pytam ......![]()
Ja próbuję wejść na wyspę po dodatkowej przerwie technicznej i w trakcie ładowania otrzymuję komunikat "W tym obszarze wystapił błąd. Prosimy spróbować ponownie". Próbuję i nic. Moja wyspa przestała istnieć? Znajomych wyrzuca z gry kiedy próbują do mnie wejść. Chyba ta konserwacja konserwacji zrobiła więcej szkód niż pożytku. Ktoś jeszcze ma ten problem?