qpon777 ja miałem to samo, po 0,5h naprawili u mnie
qpon777 ja miałem to samo, po 0,5h naprawili u mnie
Również mam ten problem. Miałem już jakiś czas temu identyczną sytuację, czekałem kilka dni, nie doczekałem się reakcji supportu. Pomogła interwencja Xaara po bezpośrednim kontakcie inna drogą.
Mam nadzieję, że zagląda tu ktoś kto jest w stanie coś z tym zrobić i zrobi to coś trochę szybciej niż ostatnim razem w związku z ropoczętym eventem.
Jak w temacie mam taki komunikat i brak możliwości zalogowania do gry (serwer Czarci Gaj )
Ja się po konserwie zalogowałem ale po 10-15 minutach pojawił się ten sam komunikat. Mam nadzieję że będzie jak u garage1.
mam to samo (serwer Słoneczny Gród )
u mnie wystapil ten sam problem
Ok, po ok 0.5 h i ja weszłam. Support odpisał jak zawsze - wyczyścić cache. Jakbym tego nie zrobiła kilkakrotnie próbując wejść. Ale o dziwo odpisali bardzo szybko i udało się![]()
dostałem odpowiedź z supportu że usterka na moim koncie została usunięta ale po próbie logowania nadal ten sam komunikat
Cierpliwości już mi brak(
STANDARDOWO !!!! podczas przestawiania budynku, wywaliło mnie z gry i PO RAZ TRZECI !!! mam komunikat przy próbie ładowania mapy "uszkodzony obszar serwera" ..... to już przestaje być śmieszne !!!
Boję się przestawiać budynki jak mam np. mapę odpaloną albo bufy rzucone, bo nie wiem kiedy uda mi się wrócić na wyspę !!!!
To jest KARYGODNE !!!
Za każdym razem Support był powiadamiany ... za chwile znów im wysle, bo 3 raz nie mogę wejść na wyspe.
Niestety NIC Z TYM NIE ZROBILI !!!!!
o dziwo bardzo szybko odpowiedzieli po raz drugi bo czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga. Przekazali sprawe do działu technicznego. Pewnie trzeba bedzie czekac do jutra. Heh