Żaaaaaal, ze względu na konserwę odpaliłem później, zdążyłem wysłać geologów i grubasów i kolejna konserwa godzinna a teraz się okazuje ze dwu godzinna.
XAAR SZYKUJ PORZĄDNĄ REKOMPENSATĘ
Żaaaaaal, ze względu na konserwę odpaliłem później, zdążyłem wysłać geologów i grubasów i kolejna konserwa godzinna a teraz się okazuje ze dwu godzinna.
XAAR SZYKUJ PORZĄDNĄ REKOMPENSATĘ
A no to super, juz nie godzina ale dwie... Jest dobrze, jestem zadowolony, ze umią liczyc do dwoch a nie tylko 1 i 0. Bardzo nie odpowiedzialna dzialalnosc. W nrmalnej pracy za cykliczne opoznienia i swiadczenie nieprawdy dawno ktos juz polecial by ze stanowiska.
Nic nie umiesz? Zostań informatykiem/programista i wyslij CV do BB, poczujesz sie tam jak ryba w wodzie![]()
bardzo dobrze wszystkim !!
jak pisałem gdzieś o tym, że gracze są traktowani, jak bydło, to nikt nie odpisał w wątku do czasu jego zniknięcia, a teraz wrzask na całe gardło, że gównianej gierki nie ma i rekompensata się należy![]()
czemu zwalasz wine na BB_xaar ?teraz odpowiedzialny za tą konsrwe jest BB_Teromort - sam się podpisał
![]()
Ludzie wydają pieniądze na te grę, a Ubisoft na tym zarabia także rekompensata należy sie w 100%
Ciekawi mnie czemu nie ma dopisku "Edit: Czas zmieniony na 2h"
pewnie!! one milion dyń !!![]()