Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 107

Wątek: Przerwy techniczne / wersja beta

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Żaaaaaal, ze względu na konserwę odpaliłem później, zdążyłem wysłać geologów i grubasów i kolejna konserwa godzinna a teraz się okazuje ze dwu godzinna.

XAAR SZYKUJ PORZĄDNĄ REKOMPENSATĘ

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A no to super, juz nie godzina ale dwie... Jest dobrze, jestem zadowolony, ze umią liczyc do dwoch a nie tylko 1 i 0. Bardzo nie odpowiedzialna dzialalnosc. W nrmalnej pracy za cykliczne opoznienia i swiadczenie nieprawdy dawno ktos juz polecial by ze stanowiska.
    Nic nie umiesz? Zostań informatykiem/programista i wyslij CV do BB, poczujesz sie tam jak ryba w wodzie

jaciesune
    bardzo dobrze wszystkim !!

jak pisałem gdzieś o tym, że gracze są traktowani, jak bydło, to nikt nie odpisał w wątku do czasu jego zniknięcia, a teraz wrzask na całe gardło, że gównianej gierki nie ma i rekompensata się należy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czemu zwalasz wine na BB_xaar ? teraz odpowiedzialny za tą konsrwe jest BB_Teromort - sam się podpisał

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Szczera prawda, NIGDY się nie przyznają do błędu, zawsze WINA po naszej stronie

Cytat Zamieszczone przez Kowalwlk Zobacz posta
    A no to super, juz nie godzina ale dwie... Jest dobrze, jestem zadowolony, ze umią liczyc do dwoch a nie tylko 1 i 0. Bardzo nie odpowiedzialna dzialalnosc. W nrmalnej pracy za cykliczne opoznienia i swiadczenie nieprawdy dawno ktos juz polecial by ze stanowiska.
    Nic nie umiesz? Zostań informatykiem/programista i wyslij CV do BB, poczujesz sie tam jak ryba w wodzie

Początkujący Osadnik Awatar TomsoN213
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ludzie wydają pieniądze na te grę, a Ubisoft na tym zarabia także rekompensata należy sie w 100%

Osadnik Awatar GreenLands
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciekawi mnie czemu nie ma dopisku "Edit: Czas zmieniony na 2h"

jaciesune
    pewnie!! one milion dyń !!

jaciesune
    Cytat Zamieszczone przez TomsoN213 Zobacz posta
    Ludzie wydają pieniądze na te grę, a Ubisoft na tym zarabia także rekompensata należy sie w 100%
    Może chcesz misia na otarcie łez?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez GreenLands Zobacz posta
    Ciekawi mnie czemu nie ma dopisku "Edit: Czas zmieniony na 2h"
    pewnie z tego samego powodu co nie dali edita jak przyspieszyli nocna konserwacje

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów