Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 74

Wątek: Problem z introligatorem .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dopisuję się do wątku. Mam ten sam problem i również ulepszam aktualnie władykę na 5 poziom.
    Ostatni manuskrypt robił się dobre 35 godzin zamiast 18, obecny tom też już ma zdrowe opóźnienie. Rano licznik pokazywał z 8 godzin do końca, teraz, po około 9 godzinach, pokazuje 12.

Błąd nie jest po stronie graczy ewidentnie.

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia
    No ja też ulepszałem na 5lvl i wczoraj mi się skończył, chyba już dobrze działa.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez SirBendzi Zobacz posta
    No ja też ulepszałem na 5lvl i wczoraj mi się skończył, chyba już dobrze działa.
    czy ja dobrze rozumiem 1 pazdziernika pisales ze ci sie cos spierniczylo a introligator juz szedł na 5lvl??i wczoraj ci sie skonczył up??
    czy wy wszyscy tak macie..??
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie też robi Tom 3 dni, jak się logowałem miałem teraz 2h do końca, teraz zaglądam i mam ponad 23h. Czy ktoś czyta ten dział na forum i reaguje bo problem jak widzę po postach jest już od ponad tygodnia?

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez ZleOko Zobacz posta
    U mnie też robi Tom 3 dni, jak się logowałem miałem teraz 2h do końca, teraz zaglądam i mam ponad 23h. Czy ktoś czyta ten dział na forum i reaguje bo problem jak widzę po postach jest już od ponad tygodnia?
    a nie podnosisz przypadkiem wlasnie introligatora na 5lvl?
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No mi na to u nich tak wygląda jak by intro podnosili, a w czasie upu żaden budynek nie pracuje.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja nie podnoszę Introligatora, tylko Władykę na 5 lvl. To że produkcja nie idzie podczas podnoszenia danego budynku to wiem.
    Powtórzę, chodzi o to że raz jest 10 godz do końca innym razym 23 godz a znowu innym razem 17 i tak już od 5 dni. W tym czasie miałbym już 5 tomów a nie mam żadnego!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Miałem podobny problem, kilka dni temu w okolicach środy. Od dawna mam Dom Władcy i Introligator na 5 poziomie.
    Problem miał raczej związek z zostawieniem buffa robionego w domu władyki po wylogowaniu.
    Czas generalnie do ukończenia manuskryptu rósł, zamiast standardowo maleć. Uspokoiło mi się to chyba po konserwie.
    Staram się teraz nie zostawiać premki w produkcji i wylogowywać się.
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Duszysko40 Zobacz posta
    czy ja dobrze rozumiem 1 pazdziernika pisales ze ci sie cos spierniczylo a introligator juz szedł na 5lvl??i wczoraj ci sie skonczył up??
    czy wy wszyscy tak macie..??
    Nie, ja podnosiłem teraz władyke na 5lvl a introligatora już miałem od dłuższego czasu na 5lvlu. Teraz wszystko mi dobrze działa. Więc chyba problem bierze się z tego jak się podnosi na 5lvl władyke. Chodź też może jest prawdą jak mówi AlienRajder, że błąd wynika z tego buffa bo ja włączyłem, by robił się skunks i miałem 14min około do końca zrobienia i w ten czas włączyłem ulepszanie władyki.
    Ostatnio edytowane przez SirBendzi ; 07.10.2013 o 12:24

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W sumie ja mam uruchomione "Miejscowe przysłowie" w zakładce kolekcje u Władyki. Oczywiście stoi bo Władyka się upgraduje.
    Ale co ma piernik do wiatraka, dlaczego introligator świruje? Mogliby to naprawić.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów