No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
też mam ten problem;/
Ja sobie poradziłem z tym zadaniem :P zatrzymałem produkcję długich łuków, a te z magazynu wysłałem znajomemu który odrzucił ofertę, teraz sobie "wiszą" na pw, a zadanie nie pojawia się już
EDIT
jednak zadanie dalej się pokazuje, a był spokój od rana...
Ostatnio edytowane przez Androm3da ; 01.09.2013 o 14:48
Ku... naprawic to bo zawiesza gre
Denerwujące to jest, ale co zrobić. Nic tylko czekać...
będziesz czekał jak kania dżdżu ... zanim to naprawią
Zgłaszam dodatkowo że resetuje kolejkę budowania i wysłanych geologów
tak btw. kania to ptak drapieżny który jako jedyny poluje podczas deszczu stąd to powiedzenie.... Ale informatycy z BB to raczej nie orły i sokoły jak widać![]()
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)
Proponuję wyjść na ulicę. Świeżego powietrza zaczerpniesz, może znajomych spotkasz, a tak będziesz tylko siedział i klepał na forum posty, które i tak nic nie dadzą. W BB wiedzą o problemie, i naprawią go "ASAP". Żeby była jasność - jest to jedno z najmniej precyzyjnych określeń dotyczących przyszłości, bo może to być już w ten czwartek, ale równie dobrze poprawka może wejść wraz z eventem na Boże Narodzenie. I wtedy też będzie ASAP, bo zawsze można powiedzieć, że wcześniej się nie dało.