Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 95

Wątek: Konserwacja 29.08.2013 - długie łuki

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Aż tak wam to przeszkadza? :P
    Mnie bardziej denerwuje że po przyjęciu zaproszenia do przygody relog u mnie trwa 10-15 minut +15 minut podróż gienka...
    Dziękuję wszystkim znajomym z którymi wymieniam dropy i podziwiam ich, że jeszcze ich szlag nie trafił ile na tego kozakowa trzeba czekać...
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 05.09.2013 o 08:43

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Zadanie jak wisi tak wisi i nic, może dziś to naprawią w końcu

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie rozumiem zdziwienia. Przecież nigdzie nie było oficjalnej informacji że ten błąd będzie naprawiony w tej konserwacji. Poza tym, przecież to poszło w paczce razem z nowościami spod znaku premium, więc nie rozumiem zdziwienia, że Anglikom załadowali wersję z tym bugiem. W poniedziałek identycznie zbugowaną wersję dostali Niemcy. Równouprawnienie musi być

Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Zadanie jak wisi tak wisi i nic, może dziś to naprawią w końcu
    Nie naprawią. Nie naprawili na pierwszych trzech serwerach, to i na pozostałych błąd będzie dalej.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 05.09.2013 o 09:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem zawiedziony, że nic nie zrobiono z tym problemem, który poważnie uprzykrza grę.
    Liczę, że błąd z zadaniem z długimi łukami zostanie jak najszybciej naprawiony.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Napisałem na głównej do supportu,
    patrze na maila, a tam:

Uwaga!
    Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
    Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty
    Tak to sobie możemy pisać :-/

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    W każdym razie, Długie łuki wciąż górą :-(

Osadnik Awatar Agnieszka_N
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Nie rozumiem zdziwienia. Przecież nigdzie nie było oficjalnej informacji że ten błąd będzie naprawiony w tej konserwacji...
    To już musi być oficjalne ogłoszenie z fanfarami aby naprawić taki błąd? Wkurza mnie też to że nie ma odpowiedzi ze strony BB co z tym planują. Staram się wiele rzeczy akceptować w tej grze i nie narzekać ale to jest dla mnie już przegięcie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z zakonczeniem zadanai "długie Łuki"

Witam

po aktualizacji, w ktorej zostały dodane opcje premium mam problem z zakończeniem tego zadania.... za kazdym kliknieciem w przycisk zakończ zadanie niby sie kończy, nagrody niby są przyznawane, po czym po zamknieciu okna poajwia się ponownie informacja o zakonczonym zadaniu i tak w kolo....

Początkujący Osadnik Awatar Slawek857
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam to samo zróbcie coś z tym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie to samo, myślałem że naprawicie to przy tej konserwacji i guzik z pętelką. Zróbcie coś z tym, bo tak zamula, że w ogóle nie idzie grać, co chwile to wyskakuje i zapętla plugin-container zawieszając całą przeglądarkę, nie idzie wytrzymać.

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów