Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Kopalnie miedzi - bardzo szybkie wydobycie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Kopalnie miedzi - bardzo szybkie wydobycie.

Zauważyłam, że co 2 sekundy pobiera mi miedź. Np. jak mam kopalnie na poziomie 3 to co dwie sekundy pobiera 3 rudy. Kopalnia bardzo szybko się eksploatuje. Myślę, że mam buga.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    ja bym się cieszyła, w krótkich czasie nastukałabym mega ilość rudy miedzi ;p

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam dokładnie to samo z jedna kopalnia miedzi, co 2 sekundy mam cykl wydobycia, i miedź trafia do magazynu, na 5 pieców miedzi na 4 levelu - ta jedna kopalnia spokojnie na premii wystarczy. Tylko szybko się kończy dosyć.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Że też ja takiej nie mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kurna jak ja bym miał taką kopalnie to bym siedział cicho. Cykl 2 sekundy to kopalnia opróżnia się około 2 godziny ooo w mordę nieźle.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zrób screena bo zalatuje fake'm

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nic nie rób i miej go daleko w d. Jak to zrobisz wprowadzą bugfixa i pa pa szybka kopalnia.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez karzelkowal Zobacz posta
    Nic nie rób i miej go daleko w d. Jak to zrobisz wprowadzą bugfixa i pa pa szybka kopalnia.
    myślisz jak prawdziwy polaczek, później będziesz się dziwił co ta ruda miedzi i z nią towary powiązane są tak tanie, bo niczego nie możesz sprzedać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    myślisz jak prawdziwy polaczek, później będziesz się dziwił co ta ruda miedzi i z nią towary powiązane są tak tanie, bo niczego nie możesz sprzedać
    To chyba jednak twoja domena bycie tak zwanym zawistnym polaczkiem. Jak ktoś ma trochę lepiej niż Ty to go od razu trza zgnoić i wszystkich wokoło. Żałosne naprawdę.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez karzelkowal Zobacz posta
    To chyba jednak twoja domena bycie tak zwanym zawistnym polaczkiem. Jak ktoś ma trochę lepiej niż Ty to go od razu trza zgnoić i wszystkich wokoło. Żałosne naprawdę.
    i niby gdzie to wyczytałeś??? Czy sam sobie dopowiedziałeś co ty byś zrobił?? Ja zwróciłem jedynie uwagę, na to że zachęcasz do nadużywania bugu i abyś się później nie zdziwił ze cena niektórych towarów spadnie, i zaczniesz płakać, że nie masz na czym zarobić monet

btw. osobiście uważam jednak, że jest to fake.
    Ostatnio edytowane przez Idho ; 03.08.2013 o 15:53

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów