Zauważyłam, że co 2 sekundy pobiera mi miedź. Np. jak mam kopalnie na poziomie 3 to co dwie sekundy pobiera 3 rudy. Kopalnia bardzo szybko się eksploatuje. Myślę, że mam buga.
Zauważyłam, że co 2 sekundy pobiera mi miedź. Np. jak mam kopalnie na poziomie 3 to co dwie sekundy pobiera 3 rudy. Kopalnia bardzo szybko się eksploatuje. Myślę, że mam buga.
ja bym się cieszyła, w krótkich czasie nastukałabym mega ilość rudy miedzi ;p
mam dokładnie to samo z jedna kopalnia miedzi, co 2 sekundy mam cykl wydobycia, i miedź trafia do magazynu, na 5 pieców miedzi na 4 levelu - ta jedna kopalnia spokojnie na premii wystarczy. Tylko szybko się kończy dosyć.
Kurna jak ja bym miał taką kopalnie to bym siedział cicho. Cykl 2 sekundy to kopalnia opróżnia się około 2 godziny ooo w mordę nieźle.
Nic nie rób i miej go daleko w d. Jak to zrobisz wprowadzą bugfixa i pa pa szybka kopalnia.
i niby gdzie to wyczytałeś??? Czy sam sobie dopowiedziałeś co ty byś zrobił?? Ja zwróciłem jedynie uwagę, na to że zachęcasz do nadużywania bugu i abyś się później nie zdziwił ze cena niektórych towarów spadnie, i zaczniesz płakać, że nie masz na czym zarobić monet
btw. osobiście uważam jednak, że jest to fake.
Ostatnio edytowane przez Idho ; 03.08.2013 o 15:53