Wydaję mi się, że błędów gry nie ma co zamieszać do księgi, ale to tylko takie moje skromne zdanie.
A jak już o błędach mowa. Jeśli by one były zamieszczane to w dziale "Najgorszy drop" byłbym nie do pokonania
![]()
Wydaję mi się, że błędów gry nie ma co zamieszać do księgi, ale to tylko takie moje skromne zdanie.
A jak już o błędach mowa. Jeśli by one były zamieszczane to w dziale "Najgorszy drop" byłbym nie do pokonania
![]()
żadnego błędu nie widzę,chyba czas w Witku ci się skończył i tyle-czy może coś innego?
Przygoda wykonane z miejsca. Słyszałem, że już się też tak komuś zdarzało, że nie miał dropa. U mnie mniejszy ból, a u innych podobno z czarnych po 2 razy nie poleciało ;x
Zapraszam do zamieszczania rekordów. Nie jest źle ale przydała by się masa innych rekordów.
Jakie tylko sobie wymyślicie. Może ilość generałów,geologów? Tylko podpowiadam![]()
taka mała produkcja wody.pewnie nie będzie zatwierdzona ale pochwalić się można
http://scr.hu/18qu/ve5an
Ostatnio edytowane przez Malpeczka25 ; 21.07.2013 o 07:23
produkcja wędlin 2337/12h bez premii
A ja dodam swój rekord w czarnych , minęło jak widać 1h 6 min i gotowe ktoś przebije?![]()
1 oboz zostawiony dla tych co na dropa(zawsze kaze atakować tam 1 rekiem dzięki czemu mam mniejsze straty) a następny na blok idzie to 2 obozy + forteca zostawione, nie smiej się tylko przebij ;]
Pojemność magazynu:
![]()
ilość starcoins
![]()