Co o tym sądzicie? :>
Żeby jaką rywalizację zacząć..
https://docs.google.com/spreadsheet/...uY0V2TUE#gid=0
a będziesz nadzorował??? Dla mnie nie ma problemu, można założyć oddzielny temat i podawać screeny
oprócz towarów jaki mamy w gwieździe czy w magazynach, proponuje dodać looty z przygód, pod względem szczęścia (nie zawsze się zdarzy przykładowo wieża wiedźmy + granit + miecze ze stali + osadnicy + dodatkowy slot)
posiadane rzeczy w gwieździe które przekraczają liczbę 18, można usunąć bo tego się nie zweryfikuje, ja przykładowo w gwieździe mam sporo rzeczy, i jakbym Ci wysłał screeny z moja liczba przygód byś się nie poznał jakbym zrobił screena tej samej pozycji dwa razy, bo pasek mam taki mały że nie widać jak się porusza:P za duża szansa na przekłamanie, wiec lepiej usunąć pozycje typu, ilość przygód, premii, rzeczy które przekraczają 18 miejsc.
Ostatnio edytowane przez Idho ; 12.08.2013 o 19:27
Z nadzorowaniem nie ma problemu. Kolega kolegi itd. pomogą z pewnością. Zawsze jeśli znajdzie się "czarna owca" łatwo go wyeliminować i powrócić do zmian jakie zrobił w tego typu wersji. Na samym początku tylko chciałem zobrazować o co mi chodzi. Wraz na pływem rekordów bardzo szybko powiększy się pula rekordów które można ustanawiać, poprawiać. Napisałem tylko na szybko co do mi do głowy wpadło (mini projekt w fazie przygotowań)![]()
no to można założyć oddzielny temat, na wrzucanie screenów. Klejnoty tez bym usunął bo to ma się nijak do gry, po prostu kto może wydać ile pieniędzy na rozrywkęa to nie świadczy o żadnym dokonaniu
Towary o niskiej wartości tez bym wywalił, przykładowo skupie sobie 1kkkk kamieni .... i wrzucę do gwiazdy i jaki to ma sens jak nie mam jak udowodnić, czy mam 10 rzędów po 6 surowców kamienia w gwieździe ?? a przykładowo jednak monet nikt nie nazbiera tyle aby mieć więcej niż 18 miejsc w gwieździe ^_^
widzę że już zacząłeś uzupełniać![]()
Klejnoty też powinny być nawet w ramach ciekawostkiAle to myślę, ze w najbliższym czasie się temat rozkręci i zobaczymy. Towary o niskiej wartości zapewne nie będą brane pod uwagę. Ogólnie trzeba posłuchać głosu ludu. Będę miał chwilę to na ogólnym napiszę bo w te zakątki świata mniej ludzi zagląda
![]()
Aby zdobyć rekord będziesz musiał zrobić zrzut ekranu razem z widoczną nazwą karty przeglądarki.
Ostatnio edytowane przez Galmachar ; 12.08.2013 o 23:49