Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem zmiany ?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

42 95.45%
  • Nie

2 4.55%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wyświetlanie imion generałów podczas wysyłania ich na przygodę.

Osadnik Awatar Naito
    Serwer
    Nowa Ziemia

Wyświetlanie imion generałów podczas wysyłania ich na przygodę.

Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście bardzo zadowolony jestem z możliwości nazywania generałów po swojemu. Boli mnie natomiast to, że w chwili kiedy przydzieliłem sobie do Weterana np. Kriksos 250 EŻ i chcę teraz wysłać go na przygodę nie wiem który Weteran to ten właściwy. Niby nazywają się inaczej, ale w dalszym ciągu w momencie wysyłania ich na przygody nazywają się po staremu czyli Weteran. Aby wysłać odpowiedniego trzeba za każdym razem szukać tego właściwego podświetlając go.

Obecnie:

Propozycja zmiany:

Identyczna sytuacja występuje na przygodach, wszystkie obozy nazywają się tak jak ja, czyli Naito i wyglądają jednakowo. Gdyby tak nie było wydaje mi się iż granie byłoby przyjemniejsze

Co o tym sądzicie ?
    The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Popieram pełną garścią,.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kiedyś jak gracze chcieli wprowadzenia możliwości zmiany nazwy generała to właśnie o taka możliwość im chodziło.
    Bo to co BB wprowadziło to właściwie nie wiem co to jest.
    Jak spojrzysz w okienko wyboru to wszyscy nazywają się Weteran. Jak na mapie to wszyscy nazywają się Garnizon bo jak wiadomo jak widzisz namioty swojego generała to masz wątpliwości co do obozu i nie wiesz czy to jest garnizon czy garnizon. Strata tylko miejsca na nazwę.
    A to imię które im ustalmy jest widoczne dopiero jak wybierzemy jakiegoś weterana, tylko że jak już wybierzemy to łatwiej jest go poznać po ilości wojska jakie ma niż po nazwie która w tej sytuacji właściwie jest zbędna. Nie mam zielonego pojęcia kto z BB zaprojektował te nazwy ;d
    Zapomniałbym dodać...
    BB i tak pewnie tego nie zmieni będąc przekonanymi o swoim genialnym projekcie.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 28.09.2013 o 14:34

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    podbijam na tak.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    za

Uprawnienia umieszczania postów