ale nie tak szybko jak support ? ;)
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=aBK9O5nDJlM już sie zabrali do naprawy;)
od godziny 11 tez sie nie moge zalogowac kto wie moze kolejna rekompensata bedzie w postaci futbolowek :p
"połączenie z serwerem zostało zerwane..." bla bla bla i tak od 2h
nudzi juz mnie to ciagle sprawdzanie...czasami zadziala na 2-4min i znowu kapa..wszystko stoi surowce sie pokonczyly
wszsytko sie zaczelo jak zaczeliscie wprowadzac zmiany zwiazane z euro 2012 - wczesniej nic sie nie wieszało
rewelacyjne hahahaha
od rzau lepiej sie czeka na naprawy :D
To już się robi naprawdę nudne - nieustające problemy z logowaniem i płynną grą.
Może czas, by firma zarządzająca grą zmieniła tę całą bandę informatyków, którzy za nic biorą pieniądze.
1. Jeżeli twórcy gry nie spodziewali się takiego zainteresowania ich produktem i przygotowali za słabe serwery, to tylko pogratulować wiary w jakość własnego produktu.
2. Jeżeli się spodziewali tylu graczy i mimo to przygotowali słabe serwery, to jeszcze gorzej - znaczyłoby to tylko tyle, że mają nas w głębokim poważaniu.
PS. Chociaż dobrze, że mogę wejść na forum...bo o samej grze nie ma co marzyć
Costam nawet Ci buffów rzucić nie moge, ta zniewaga krwi wymaga XD
straciłem na handlu straciłem czas pewnie i strace przygode gra 1 klasa powiem tylko tak kurrrrrrrr....... ide na lane piwo i kazdemu tak mówie skoda nerwów tym bardziej ze jest sobota
nie wiem jak na innych krainach, ale na nowej ziemi jest problem żeby wejść na mape przygody, jak juz nam sie uda zalogować to przy próbie odwiedzenia aktywnej przygody (te eventowe na 100%, inne nie wiem) połączenie sie zrywa, pojawia sie komunikat Wczytywanie mapy i tak z kilka min a potem Połączenie utracone, proszę odświeżyć.
Nie może byc to wina mojego dostawcy neta bo inni w gildii maja podobnie, a jesteśmy z rożnych części Polski a nawet Europy, i mamy rożnych ISP.
ja to nic nie moge ;)
kiedys mialam pieknych kusznikow :D ale poszli sie szlajac z gienkami :D
uchlalo sie to to droge do domu zgubilo :D
ale co tam kiedys bedziemy mogli grac , ba nawet koszyka rzucic !
ale poki co pocieszmy sie zdaniem ktore otrzymalam na maila :
"wojskiem zajmiemy sie pozniej" :D
Potwierdzam słowa z postu Pana set2g. Wczorajszy drugi mecz to była męka, co chwilę mnie wywalało na stronę główną ;)
Ja o tyle szczescia mam ze jestem zalogowana ,moge dopieścić osade :D ale mam szlaban na przygody i wyjscia do znajomych :D
No to siedź na swojej wsi w ten weekend, nie ma wyjscia na disco;)
bos grzeszyla pewnie :D
ja za to cierpliwoscia swa nieprzecietna do tej gry powinnam wejsc gdzie tylko bym chciala :D
ale nie moge ,bede zaraz jak z tego linka ..jep jep jep ...oooo uuuu kompjiuter hehehehe
Ale co najgorsze ten problem jest prawie od tygodnia i dopiero teraz się ktoś tym zainteresował
Nie mogę się zalogować
Dziś rano przed godziną 9 normalnie się zalogowałem, próbuję teraz i nic z tego. Na serwerze Nowa Ziemia nawet po tej "krótkiej" przerwie technicznej w czwartek, dalej były ogromne lagi i wiele osób wciąż miało problemy z wejściem do przygód, wystarczyło chwilę być na Pomocy i taki temat non stop się przewijał.
Mam wrażenie, że Ubi ma gdzieś graczy, jedyne na czym im zależy to żeby kupowali diamenty, to działa idealnie -> Reszta NIE!
A o szybkości reakcji supportu i ich ctrl + c i ctrl +v w odpowiedziach to już większość graczy się przekonała. Wszystko wg szablonu, nie patrzą na daty nadesłanych problemów itd.
Jedyna moja rada na tą chwilę jest taka, żeby przestać kupować diamenty, może jak się skończy dopływ kasy to w końcu naprawią to tak jak należy. Niech się wezmą za rzeczy istotne, a nie kolejne wymyślanie głupot na testowy serwer (kopalnia diamentów np.)
Costam czyli piszesz ,że kupowanie klejnotów to grzech? ;> ok już nie będe :D
whiter13 heh znaczy Ubi musi miec wielkie to "gdzies" hahahaha
i masz racje jedynki dzial sprzedazy sie nie wiesza nie wylogowywuje itd
ale to wersja beta jest , wiec nic sie skarzyc zbytnio nie mozna ;) bo jak mozna miec pretensje do czegos ze nie dziala skoro to test :P
a zeby bylo smieszniej to wersja beta , na takze serwer testowy heh poczekajmy jak testowy dostanie swoj testowy :D
marmurekkce tak to wielki grzech idziemy sie spowiadac ;) jutro heh
dzis nam Ubi gwarantuje milo spedzony czas bez gry :D
wreszcie sie zalogowalem na 3 mecz ,zobaczymy czy da sie go ukonczyc
Jakoś przelewy nie są w wresji beta ^^
edit: 6sty sie załadował, nawet udało sie puścić atak :)
ja to sie boje puscic gienia , bo moze zas pomylic droge i pojsc gdzies w cholere :P
Przelewy nie mogą być beta, "the spice must flow"
Dokładnie tak samo wczoraj się bałem puścić gieńka w wiktorze, wolałem poczekać jak się serwer trochę opróżni :)
heh moze sie czesc graczy zniechcecila i poszla na rower ;)
niestety znow nie mozna sie zalogowac na wyprawe ,powtorka z rana ,pewnie tego meczu 3 nie dokoncze
byłem na chwilę, dobiłem targu kryształy / monety.. i nie mogę wejść. masakra jakaś, tak od 2 godzin, nic nie da się robić.
nowa ziemia oczywiście.
Jednak problemy się nie skończyły - wyrzuciło mnie z gry przed chwilą dwa razy w dosyć krótkich odstępach, a rano nie miałem żadnych problemów ... ani w Evencie ani w różnych operacjach we wiosce i w handlu :(
Czy problem z s1 nadal występuje?
U mnie już działa
śmiga :) oby do "po obiedzie" ^^
ja w ogóle od 2 h nie mogę wejść do gry... stoi na "uruchamianiu kolejki logowania"
JimiP30, spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i zalogować się ponownie.
dzięki wielkie. Poszło :))
Czyli co teraz trzeba zadzwonić do dostawcy netu z przeprosinami ,no nie? ^^
juz , juz wykrecam numer ;)
"entschuldigung ! nicht deine Schuld, die Schuld Ubi " :D
a pani po drugiej stronie "was?"
a ja jej jep jep jep oouu kompjuter :D
poległam :D
nic to idę cieszyć się płynnością przemieszczania między mapami ^^
pozostaje pozazdrościć, ja znowu nie mogę się zalogować, a jeśli już się uda to po kilku minutach połączenie jest zerwane :/
wyczyściłam ciasteczka, zaraz zrobię C format, może zadziała