gac604, YouRQ, hans79, jeśli utracone w ten sposób dobra jeszcze do Was nie powróciły, należy napisać bezpośrednio do Supportu.
Wersja do druku
gac604, YouRQ, hans79, jeśli utracone w ten sposób dobra jeszcze do Was nie powróciły, należy napisać bezpośrednio do Supportu.
Kpina Xaar. Mnie wsysło +300 do złota, które dostałem od TSO na jakąś tam okoliczność, ale nie będę wałka z siebie robił i pisał w jakiejś badziajskiej sprawie do Supportu. To nie powinno było zaistnieć.
Piszcie do Supportu, do Supportu ... ;D
Jak kiedyś zostanę królem, to masz u mnie Xaar stanowisko nadwornego jokera zapewnione :D
witam właśnie dostałem odpowiedź z suportu mam im podać datę kiedy to miało miejsce, jakie to były surowce i ile ich było? Pierwsze usunięte oferty były ponad miesiąc temu ostatnich tez nie podam dokładnie bo nie pamiętam, więc oprócz grania muszę założyć księgowość kiedy gdzie i co było robione to są jakieś kpiny.
hehehe tez to dostałem i chyba w tej grze musze spisywac w zeszycie komu co wysyłam :D smiech na sali dosłownie ...
ciekawe co po tej konserwie wymysla
to moze zglosimy wszyscy ze wyslalismy znajomemu 200 k granitu on skasowal przez przypadek i nie wrocila do nas ofka ani znajomy nie ma teog surowca niech oddaja .... moze to zmotywuje do naprawy ...
Shadow_mk, w przypadku nowych transakcji, problem ten już nie występuje. Utrudnienie to dotyczy tylko części transakcji z przeszłości.
Jeśli ktoś nie jest w stanie podać dokładnego dnia transakcji, może to być data orientacyjna, np. pomiędzy 15 a 16 lutego. Im więcej szczegółów zostanie podanych, tym szybciej Support będzie w stanie opracować zapytanie.
Witam, a nie uważasz, że powinno się tę sprawę załatwić systemowo ? Najpierw przekonywałeś, że to trigger nie działa mimo tego, że z przeprowadzonych eksperymentów wyglądało to na inny problem. Minęło sporo czasu i teraz mam sobie przypomnieć wszystkie te transakcje ? Nie warto, ja przeżyje bez tego marmuru ;) Kiedyś support wykluczył moje konto z gry na dwa tygodnie z takiego powodu by odkręcić dodanie klejnotów do konta mimo tego, że zgłaszałem nieautoryzowane pobranie dodatkowych środków z karty visa to strach pomyśleć na ile wykluczą mnie z gry gdy zaczną grzebać w archiwalnych ofertach...
silu700, niestety rozwiązanie systemowe nie było możliwe. Właśnie dlatego Support "ręcznie" rozpatruje wnioski o zwrot utraconych w ten sposób dóbr.
Pewnie urwało im kolumnę z nadawcą i tylko wiedzą co, ile i do kogo :P