Ile tych przerw technicznych jednego dnia ???
Kiedy gra będzie naprawdę wersją pełną, a nie beta ???
Wersja do druku
Ile tych przerw technicznych jednego dnia ???
Kiedy gra będzie naprawdę wersją pełną, a nie beta ???
naliczyłem 2, ale skoro spieprzyli coś podczas pierwszej to wole aby teraz szybko to naprawili a nie udawali ze sie nic nie stalo. Szybka reacja akurat na plus dla nich;)
czumu nie można wejść do gry? (zalogować się można)
wejsc nie mozna bo na stronie głównej napisali czemu.
a czytasz wiadomości na 1 stronie ?
do kiedy trwa dzisiaj ta pprzerwa ??miala byc w nocy?!
aż sie ludzie czytać strone główną nauczą, zapowiada sie dluga przerwa.
mialem premium na 1 dzien niech oddaja teraz...!!
Brak słów.... mogli poczekać do nocy jak większość śpi.... Wstałem chciałem coś zrobić i super niespodzianka... Ciekawe czy to było takie pilne aby od razu to naprawiać...
no a ztymi golemami to porazka jakas..nawet nie chce sie pisac...dzieki idho
teraz golem ma miec 2 glowy
i bedzie biegał po wyspie
trzeba bedzie go najpierw złapac
licze ze naprawia,brak golema i surowce wroca do magazynu prowiantu,ktore likwiduja golema
ja tez za tym jestem, powinni dac jeszcze 360dni premium za zmarnowany czas
Fajnie, godzina godzinie nie równa. Świetnych informatyków mają, pełna profeska. Romek goni Romka a aktualizacje do Windowsa ściągnij sobie sam.
Pisze ze 1h bedzie aktualizacja,nadal nie mozna wejsc..
godzinka minęła, a gry nadal brak - no cóż, wkóncu to gra BETA, bądźmy szczerzy że to nadal PRAWDA, nigdy nie było wesji FINALNEJ
z nudow formata strzele..hehe
Mogliby wcześniej informować o takich przerwach (logowałem się 11.00, i nic nie było na stronie głównej) 11.30 wyłączyli i pojawiła się informacja, chyba ze oprócz wyspy mam odwiedzać co pół godziny strunę główną
Fakt zabezpieczyli sie...napisali "okolo godziny" rownie dobrze moze to byc 1.59...:D
No i masz babko placek...:D! Kopki mi się wyczerpią. Hehe. To ja zrobię defragmentacje dysku. Będzie dłużej trwać:D:D
hahah zmienili na"okolo 2 godziny":D
Była godzina konserwacji teraz nagle zmieniono na 2 godz.... Jaja sobie z nas robią!!!! Specjalnie czekałem godzinę aby coś zrobić przed wyjściem z domu! Panowie to już nie jest wersja BETA!!! Traktujcie graczy poważnie!!!!
Mam nadzieje że zrekompensują nam ten czas przeznaczony na konserwę :)
I nastąpiło przedłużenie czasu
Tak dostaniesz milion dyń - wystarczy?
a mnie sie akurat skonczyły premki na mennicach i piecach do złota
i kto mi zwróci straty???
Traktujecie tą grę za bardzo poważnie :P
Żaaaaaal, ze względu na konserwę odpaliłem później, zdążyłem wysłać geologów i grubasów i kolejna konserwa godzinna a teraz się okazuje ze dwu godzinna.
XAAR SZYKUJ PORZĄDNĄ REKOMPENSATĘ
A no to super, juz nie godzina ale dwie... Jest dobrze, jestem zadowolony, ze umią liczyc do dwoch a nie tylko 1 i 0. Bardzo nie odpowiedzialna dzialalnosc. W nrmalnej pracy za cykliczne opoznienia i swiadczenie nieprawdy dawno ktos juz polecial by ze stanowiska.
Nic nie umiesz? Zostań informatykiem/programista i wyslij CV do BB, poczujesz sie tam jak ryba w wodzie:)
bardzo dobrze wszystkim !!
jak pisałem gdzieś o tym, że gracze są traktowani, jak bydło, to nikt nie odpisał w wątku do czasu jego zniknięcia, a teraz wrzask na całe gardło, że gównianej gierki nie ma i rekompensata się należy :D
czemu zwalasz wine na BB_xaar ? :D teraz odpowiedzialny za tą konsrwe jest BB_Teromort - sam się podpisał :D
Ludzie wydają pieniądze na te grę, a Ubisoft na tym zarabia także rekompensata należy sie w 100%
Ciekawi mnie czemu nie ma dopisku "Edit: Czas zmieniony na 2h"
pewnie!! one milion dyń !! ;)