hmm generał i odkrywca w jednym to może być ciekawe
GENERAŁ JUAN
Juan zawsze był znany jako bardzo przyjazna osoba. Zdecydował się zostać generałem, aby pokazać swojej drużynie, że nawet walka może być zabawna. Jego dwa małe koty są zawsze u jego boku. Nigdy nie lekceważ tego niesamowitego trio!
Nazwa: Generał Juan (nie można handlować, nie można podarować)
Typ: Specjalista
Opis: Podróżuje dwa razy szybciej w poszukiwaniu przygód. Dwa razy szybciej odzyskuje siły po porażce. Zwiększa PD zdobyte przez wrogie jednostki pokonane przez tę armię o 100%. Odzyskuje 20% utraconych jednostek po każdej bitwie. Może wystawić do 180 jednostek. Posiada flankowanie, obrażenia rozpryskowe i pierwsze uderzenie.
Cena: 1x 6,399 Futbolówek, 2x 7,999 Klejnotów| na Event
a geolog chyba jakieś lewe papiery dostał by na te wakacje pojechać
Nazwa: Geolog na wakacjach (nie można handlować, nie można podarować)
Typ: Specjalista Opis: Dokumenty podróży ekspresowych Przeznaczone dla lubiących podróżować. Pomagają w sprawnych wyjazdach na wakacje. Przyspiesza produkcję w Porcie o 100% na 25 godzin - "Mam dla ciebie pamiątkę!
Cena: 1x 1,495 Futbolówek, 3x 1,950 Klejnotów | na Event
Dobrze, że ktoś ostatecznie poszedł po rozum do głowy i nie wycofał specyficznego dla tego wydarzenia elementu (a przynajmniej tak sugeruje powyższy opis). Mam na myśli wieże magazynowe bez limitu sztuk, do kupienia zebrane za piłki.
Blogger expert - wsparcie techniczne eksperta Rozwiązuję problemy związane ze stronami internetowymi, blogami, domenami itp. Edytuję, aktualizuję, ale tworzę również od podstaw całe strony, blogi oraz szablony i gadżety na życzenie -> moje portfolio.
Dobrze, że ktoś ostatecznie poszedł po rozum do głowy i nie wycofał specyficznego dla tego wydarzenia elementu (a przynajmniej tak sugeruje powyższy opis). Mam na myśli wieże magazynowe bez limitu sztuk, do kupienia zebrane za piłki.
No to się zdziwisz
Nasza Pene znów dała ciała i nie poprawiła całego pamiętnika dewelopera z poprzedniego roku, jest limit 3 sztuki, plus dwie sztuki w paczkach.
Warto protestować, ale pewnie po prostu oleje protesty dotyczące jej pracy. Jest sama sobie sędzią tutaj, tak że ten.
Zerknij na niemiecki bądź angielski pamiętnik.
Nazwa: Warsztat Oblężniczy (nie można handlować, nie można podarować)
Rodzaj: Produkcja, powracający
Opis: Budynek 2x2 z możliwością ulepszenia do 5 poziomu
Cena: 1x 3,499 Futbolówek | 3x 4,999 Klejnotów | na Event
Nie to żebym chciał kupować, ale niekonsekwencja opisu tutaj i finalnej wersji na grze poraża.... Więcej jest takich bugów
No to się zdziwisz
Nasza Pene znów dała ciała i nie poprawiła całego pamiętnika dewelopera z poprzedniego roku, jest limit 3 sztuki, plus dwie sztuki w paczkach.
Warto protestować, ale pewnie po prostu oleje protesty dotyczące jej pracy. Jest sama sobie sędzią tutaj, tak że ten.
Zerknij na niemiecki bądź angielski pamiętnik.
mozna sie bylo spodziewac, kolejny raz skopiowala pamietnik a nie popatrzyla, no ale czego mozna wymagac od bb zaraz to poprawi i napisze ze juz jest ok
Nazwa: Szczęśliwy odkrywca (Nie można handlować, nie można podarować) Typ: Specjalista Opis: Ekskluzywny odkrywca związany z letnim wydarzeniem, 3x szybszy niż odkrywcy z tawerny, ma szansę znaleźć dodatkowe premie Cena: 8x poprzez Słoneczną skrzynię i Słoneczne pudełko | Na Event *Jeśli masz już 28 Szczęśliwych Odkrywców, nie będziesz mógł ich kupić podczas tego wydarzenia.
Szkoda, że nie nie można ich normalnie kupić (za futbolówki/klejnoty).
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.