1,2)Czy ty naprawdę nic nie pojąłeś z moich wpisów? Gdzie twierdzę, że wszystko, o czym piszę dotyczy mnie osobiście? Zaznaczę kolejny raz, na myśli miałam nieco szerszą grupę osób.
Tak, wspomniałam G1, że ludzie porezygnowali z gry całkowicie, nawet nie zaglądają popisać (chociaż wcześniej to robili).
3) Nawet nie tłumaczę skoro nie chcesz pojąć...
4) Weź poprawkę na to, że ty jesteś jedyny w swoim rodzaju, cudowny i wspaniały, z optymalnie rozwiniętą wyspą... Szary gracz nie ma prawa ani szans się z tobą równać itd. Większość nie wyda 500-1000k monet tygodniowo na KZE bo albo nie ma aż takich zasobów albo inne wydatki. Z resztą, udowodnij mi, że ty sam wyciągasz tyle z produkcji na wyspie.
5) Kolejny raz zapytam – gdzie twierdzę, że coś tyczy się mnie osobiście?
6) Aha, więc teraz płaczę o eventy, w których nie grałam... Spoko... Pisałam tylko, że dla młodszych twoje rozwiązanie z 20 wyszkolonymi odkrywcami jest guzik warte, mogą sobie w buty wsadzić. Dopiero co przyczepiłeś się o wydawanie klejnotów na bzdety, a co za tym miałoby iść, brak kopalni klejnotów.
7) Skąd wiesz, czy nie zaglądam na testowy? Nie mam po prostu czasu robić po 10 razy każdej przygody by sprawdzić dropy. Każdy szuka informacji tam gdzie może. Słowa też przepuszczasz jak sito, wyławiasz tylko to co ci pasuje. Zaznaczałam, że wszystko zależy od tego, na ile informacja z tej strony się potwierdzi (uff.. może teraz jakimś cudem doczytasz).
I nie ściemniaj, że nick źle się wkleił. ctrl+c, ctrl+v – to jest wklejanie i nic nie ma prawa się przekształcić. A celowe przekręcanie nazwy jest zwyczajną nieuprzejmością. Mam tylko nadzieję, że poczułeś się dowartościowany itp. Dziękuję za rozmowę.