u mnie też brązowa strona
u mnie też brązowa strona
No toś my se pograli, trzeba iść w takim razie spać.
U mnie też brązowa strona![]()
Brąz i u mnie, dziękuję.
u mnie na jednym kompie brązowo, na drugim działa, kleju nie kupowalam
Witam, też miałam brązowe tło, nie pomagało czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarek, klejnotów nie kupowałam. Dopiero restart laptopa pomógł.
u mnie reinstalka systemu pomogła.
Witam
Ja również mam tą małą niespodziankę, zamiast gry, brązowe tło. Ale żeby było ciekawiej, to żeby to zgłosić do supportu, trzeba byc zalogowanym, a ciężko to zrobić na brązowej karcie !!!
Może ktoś mi wskazać w które miejsce tej kartki mam pier***, żeby się zalogować i napisać zgłoszenie!!!!
Ponad 20 h "świetnej" zabawy z brązową stronką!!
Co się tyczy wypowiedzi powyżej, że reinstalka, to na dwóch kompach, kilku przeglądarkach!!! Dziwne.
Nic nie robiłem i wróciło. Ciekawe.
nic nie robilem i teraz wszystko dziala. wiec wina jest jednoznacznie po stronie gry. dziwne ze dalej zadnej odpowiedzi administracji i zadnej reakcji....
fred460 wystarczy wysłać bezpośrednio maila do supportu, nie poprzez formularz zgłoszeniowy. Mail: account.support@thesettlersonline.pl
Z tego co wiem, to problem został już zgłoszony do działu technicznego.
Pozdrawiam
Mod Ziva
RogerioVenum nie żartuj sobie"polaczki nic się nie stało, polaczki nic się nie stało"
POdobno Bronek Komuchrowski "łonczy śę z nami w bulu".
P.S. Nie otrzymałem oczywiście zwrotu, ani 900 gwiezdnych monet, ani jednodniowego "premium".