Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zasoby w gwieździe!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Zasoby w gwieździe!

Witam, mam propozycje zmiany zasobów w gwieździe, większość graczy ma dużo surowców, przygód, koszy i tym podobnych, a wtedy znalezienie czegoś w gwieździe nie jest prostą sprawą moją propozycją jest zsumowanie zasobów gwiazdy, czyli jeśli ktoś ma np 10 przygód zakazane eksperymenty, wtedy miał by pokazaną 1 ta przygodę a na samej ikonie pokazywała by się jej ilość, tak samo z koszami żeby były wszystkie w 1 partii, a nie każda ograniczona do 25 sztuk, inaczej było by z premium, gdyby było zsumowane, po kliknięciu na nie, pokazywał by się pasek na ile dni chcemy je uaktywnić, myślę że jest w tym duży sens, a co wy na to ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dobre ale zanim to zrobią będziemy mieli siwe brody ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez ReQuT Zobacz posta
    Witam, mam propozycje zmiany zasobów w gwieździe, większość graczy ma dużo surowców, przygód, koszy i tym podobnych, a wtedy znalezienie czegoś w gwieździe nie jest prostą sprawą moją propozycją jest zsumowanie zasobów gwiazdy, czyli jeśli ktoś ma np 10 przygód zakazane eksperymenty, wtedy miał by pokazaną 1 ta przygodę a na samej ikonie pokazywała by się jej ilość, tak samo z koszami żeby były wszystkie w 1 partii, a nie każda ograniczona do 25 sztuk, inaczej było by z premium, gdyby było zsumowane, po kliknięciu na nie, pokazywał by się pasek na ile dni chcemy je uaktywnić, myślę że jest w tym duży sens, a co wy na to ?
    Nie no szacun Amerykę odkryłeś

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wielokrotnie poruszane. Bez echa.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Surowce w gwieździe trzeba zlikwidować całkowicie.
    Przygody, budynki, premie i podobne rzeczy łączyć z automatu.
    Doładowania też, ale umożliwić doładowywanie złoża np. suwakiem (jeżeli za trudne to nie ma problemu, może być bez, poradzimy sobie).
    Ostatnio edytowane przez Iphoris ; 30.11.2014 o 14:18

Pat_
    Dodaj ankietę.

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ech... moderatorzy to jednak nie mają powodów do nudy

kolejny pokrewny temat

http://forum.thesettlersonline.pl/th...gwie%C5%BAdzie.

Co nie zmienia faktu, że jestem ZA grupowaniem przedmiotów jak i posortowaniem specjalistów wg typu, a nie kolejności zakupu
    Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 17.12.2014 o 14:30 Powód: link

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Bardzo proszę, przed założeniem nowego wątku, o skorzystanie z opcji "szukaj". Dzięki temu nie będzie kolejnych wątków na taki sam temat.
    Wątek zamykam

Pozdrawiam
    Mod Ziva

Uprawnienia umieszczania postów