Niech chociaż info na poczcie będzie...
Tak
Nie
Nie mam zdania
Niech chociaż info na poczcie będzie...
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
"Jako tako" kolego Piotru70 to mnie nie zadowala to po 1, po 2 interesuje się nie tylko ja, to że Ty tego nie robisz nie znaczy że nikt tego nie robi. Nie wymagam, żeby BB przeniosło mój pomysł do życia już teraz, więc po co ta spina? (Przynajmniej tak to odebrałem) Po to jest ten wątek, żeby podawać swoje pomysły i sugestie - tak też brzmi nazwa tego podforum.
Według mnie brak informacji o zdobytym osiągnięciu (pomijam sytuację, kiedy takowa informacja się pojawia gdy jesteśmy zalogowani) nie jest "badziewiem", skoro tak uważasz zagłosuj w ankiecie na nie, jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś![]()
Po za tym, jeśli jakiś pomysł, który miał być 2 lata temu a do teraz nie został wprowadzony, to mam siedzieć cicho z innymi rzeczami, bo tamte nie są wprowadzone? Skoro mamy dawać pomysły, które mają ulepszać grę i jej grywalność to róbmy to we wszystkich zagadnieniach gry, a nie tylko tych "najważniejszych". Brak ważnych rzeczy, które miały być 2 lata temu nie wyklucza przecież rozważania nad innymi rozwiązaniami, nie koniecznie na ten sam temat.
Co do sugestii pana anael6669 z pocztą, uważam że to również jest jakieś rozwiązanie![]()
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Perrseusz ; 01.06.2014 o 15:43
Tak naprawdę 95% osiągnięć można zdobyć w ciągu 2-3 dni. Po drugie jakbyś poświęciłbyś 3min na przeanalizowanie zadań z systemu osiągnięć możliwe, że byś bardziej ogarniał liczbę punktów.
Wydaje mi się właśnie, że nie bardzo ogarniasz zadań z systemu osiągnięć i stąd ten post. Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale zostajemy w dwojaki sposób poinformowani o osiągnięciu. Okno komunikatu o osiągnięciu oraz wpis do naszego "okienka logów" (ostatnia zakładka na chacie). Także nie wiem czy w ogóle byłeś na serwerze testowym, ale pierwsza wersja miała możliwość publikacji na FB swoich osiągnięć. Nie wiem czy BB odeszło od tego, czy może opcja ta jest tylko dostępna dla użytkowników którzy mają grę powiązaną ze swoim kontem FB, dobrze jakbyś to sprawdził, w ten sposób mógłbyś sobie publikować każde osiągnięcie na FB aby ci żadne nie umknęło ^_^
Tylko ze wiekszosci info z twojej ostatniej zakladki na czacie sie po prostu nie zauwaza![]()
Masz rację, powinni zamknąć dział "Pomysły" bo trujecie dupę bzdurami. To samo jest w polityce wszystko wszyscy chcą a na wybory głosować prawie nikt nie poszedł. A do tego nikt nie lubi PO a PO wygrało. To samo dotyczy się tego pomysłu ludzie na to głosują bo nie są świadomi swojego błędu.
Ano jest tylko znalezienie czegokolwiek przemieszanego z powrotem odkrywcow/geologow, atakami generalow, wyjalowionymi polami i wyschnietymi studniami do tego dodawanie surowcow z gwiazdy jest po prostu denerwujace
Tornados przylazł Idho szum robić, nie jest tak łatwo znaleźć, jak wystawiasz w tym czasie ofki, 18 grubych przychodzi ze skarbem/przygodą, następnie 18 wesołków co chwila lata z kursami kupujesz sprzedajesz i w 5 min możesz mieć 500 jak nie lepiej wpisów, a i trzeba się zaraz relognąć, bo zaproszenie nie chce wejść, to co to za szukanie w logach.
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........