Zobacz wyniki ankiety: Ranking osiągnięć

Głosujących
24. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Za

15 62.50%
  • Przeciw

6 25.00%
  • Obojętne

3 12.50%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ranking osiągnięć

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    jestem na nie ponieważ ? dlaczego mają widzieć moje osiągnięcia ? tak samo jak pvp nie jest potrzebne bo w tej grze nie o to chodzi. Jak chcecie pvp to możecie iść tam gdzie jest .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzięki za wypowiedź. Masz racje, ktoś może nie chcieć chwalić się ile ma punktów, w związku z tym można by wprowadzić możliwość ukrycia swojego wyniku - przycisk typu 'ukryj wynik'. Wtedy dana osoba w ogóle nie wyświetlałaby się na liście rankingowej.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Andinek, myślisz dlaczego BB usunęło podgląd osób należących do gildii? Właśnie dlatego
    Ja też tego nie rozumiem, bo to będzie tylko nick pokazany, ale tą ankietą nic nie wskórasz.
    Ciekawa hipoteza, otworzyła mi nowe spojrzenie na BB.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Juz to widze jak 75% graczy ma pewnie prawie max punktow i tylko czeka na zadania ktore zajmuja duzo czau... (Logowanie + produkcja ksiag np)

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To jest gra w której od początku rankingów nie było i nie będzie , chcecie rankingów- grajcie w co innego.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów