To że wgrywają nam wersje z błędami nie oznacza że mamy walczyć o wgrywanie tych błędów innym bo jest to zwykła podłość. Walczyć mamy o to aby na wszystkie serwery (poza testowym) wgrywano wersję bez błędów.
Podłość ?
Raczej nie chcę się poświęcać. Dlaczego my mamy mieć konserwy, a potem konserwy po konserwach ?
Mam się denerwować i znosić cierpliwie błędy, żeby inni mieli lepiej ?
Pewnie że mzona zamienić, potem inni napiszą zeby dać innym, kolejni to samo i w koncu wróci do nas![]()
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Ale ja nie mówię ze mamy się poświęcać, tylko że mamy walczyć o coś lepszego dla wszystkich. Tak jak mówi thordis Twoja propozycja to błędne koło.
Skoro my nie umiemy wywalczyć poprawek bez błędów, to może inni będą skuteczniejsi. ;-)
Radzę zmienić opcje w ankiecie, w tej chwili są głupie. Ja osobiście chcę mieć możliwość testowania nowości jako pierwszy, nie chcę natomiast robić tego na serwerze w trybie "live".
Według mnie powinna tu być opcja typu: Serwer testowy jest od testowania.
The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....
od tego jest testowy
Otóż to! Nic dodać, nic ująć. Skoro BB nie potrafi wgrywać błędów na testowym, to niech przynajmniej przeniesie ten cały poligon doświadczalny do innego kraju.
No, ale sam fakt, że coś wprowadzają od razu na serwer live, zamiast wcześniej na testowy - bardzo wiele świadczy o kompetencji i profesjonalizmie BB.