Zobacz wyniki ankiety: Jakie jest Twoje zdanie w sprawie wprowadzania nowych wersji

Głosujących
90. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Niech inni testują nowe wersje jako pierwsi

73 81.11%
  • Nie mam zdania

3 3.33%
  • Chcę sprawdzać na sobie nowe błędy

14 15.56%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Nie chcemy nowych wersji jako pierwsi

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Co do ankiety jest do niczego. Tendencyjność odpowiedzi poraża. Romsheff jeżeli chcesz poznać zdanie innych to daj pełen zakres odpowiedzi, a nie jesteś z nami albo przeciwko nam.
    Nowe wersje są z błędami. Prawda ?
    Odpowiedź brzmi tak, nie zaprzeczasz.
    Pewnie, że nowe wersje powinny być bez błędów, ale skoro nie są - to pytania są jakie są.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To że wgrywają nam wersje z błędami nie oznacza że mamy walczyć o wgrywanie tych błędów innym bo jest to zwykła podłość. Walczyć mamy o to aby na wszystkie serwery (poza testowym) wgrywano wersję bez błędów.

Serwer
    Czarci Gaj
    Podłość ?
    Raczej nie chcę się poświęcać. Dlaczego my mamy mieć konserwy, a potem konserwy po konserwach ?
    Mam się denerwować i znosić cierpliwie błędy, żeby inni mieli lepiej ?

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pewnie że mzona zamienić, potem inni napiszą zeby dać innym, kolejni to samo i w koncu wróci do nas
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ale ja nie mówię ze mamy się poświęcać, tylko że mamy walczyć o coś lepszego dla wszystkich. Tak jak mówi thordis Twoja propozycja to błędne koło.

Serwer
    Czarci Gaj
    Skoro my nie umiemy wywalczyć poprawek bez błędów, to może inni będą skuteczniejsi. ;-)

Osadnik Awatar Naito
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Radzę zmienić opcje w ankiecie, w tej chwili są głupie. Ja osobiście chcę mieć możliwość testowania nowości jako pierwszy, nie chcę natomiast robić tego na serwerze w trybie "live".

Według mnie powinna tu być opcja typu: Serwer testowy jest od testowania.
    The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Naito Zobacz posta
    Radzę zmienić opcje w ankiecie, w tej chwili są głupie. Ja osobiście chcę mieć możliwość testowania nowości jako pierwszy, nie chcę natomiast robić tego na serwerze w trybie "live".

Według mnie powinna tu być opcja typu: Serwer testowy jest od testowania.
    świete słowa...dołozyc "wyłapywania błedów i ich naprawy przed wpuszczeniem na wersji live" (bo dla bb jak widać nie jest to jakoś równoznaczne xd)
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    od tego jest testowy

GrzechuGrek
    Cytat Zamieszczone przez romsheff Zobacz posta
    Podłość ?
    Raczej nie chcę się poświęcać. Dlaczego my mamy mieć konserwy, a potem konserwy po konserwach ?
    Mam się denerwować i znosić cierpliwie błędy, żeby inni mieli lepiej ?
    Otóż to! Nic dodać, nic ująć. Skoro BB nie potrafi wgrywać błędów na testowym, to niech przynajmniej przeniesie ten cały poligon doświadczalny do innego kraju.

No, ale sam fakt, że coś wprowadzają od razu na serwer live, zamiast wcześniej na testowy - bardzo wiele świadczy o kompetencji i profesjonalizmie BB.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów