Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Bug - znikające drogi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Bug - znikające drogi

Od mniej więcej miesiąca znikają mi drogi.
    Nie wygląda to tak, jakby się nie ładowały, coś uwalone musi być. Każdy fragment muszę odbudować osobno, skrzyżowania się nie robią same.
    Po relogu lub zmianie strefy drogi znikają znowu.

Osadnik Awatar scorpio
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja tak miewałem od samego początku, teraz nie mam dróg i nie mam problemu :]
    FORUMOWY SZYDERCA

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Była oficjalna wypowiedź, że wiedzą o tym ale nie naprawiają, może kiedyś w przyszłości to naprawią.
    Może też być, że skoro przez przypadek popsuli to i przypadkiem naprawią np. przy okazji wprowadzania zmian w menu gildii :
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    tez tak mam. wtedy nie robię całości drogi, tylko po jednej kratce. zazwyczaj działa.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zgłaszam ten sam problem. Drogi znikają.

Nie pozbędę się dróg żeby pozbyć się problemu, jest to opcja dostępna w grze więc chcę z niej korzystać , a znikające drogi są dosyć irytujące

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    znikające drogi to nie błąd. Jak jest droga i się po niej jeździ, chodzi i inne tam to ją TRZEBA REMONTOWAĆ bo inaczej się rozwali. Ja mam tzw. ZAKŁAD UTRZYMANIA MIASTA, łoże na niego ok 1K monet miesięcznie ( pensja dla Dyrektorów itp. ) + na zimowe utrzymanie drug idzie ok 15K saletry i drogi mam jak ta lala. Zero dziur, mimo śnieżycy wszystkie czarne ( gdyby jakiś kataklizm był - to wprowadziłem uchwale ze po drogach o utrzymaniu tzw. białym można jeździć na oponach z kolcami ).

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Poślij do mnie prosze paru Twoich chłopaków, może nauczą jak zająć się dziurami w drodze moich

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MANOLO_PL Zobacz posta
    znikające drogi to nie błąd. Jak jest droga i się po niej jeździ, chodzi i inne tam to ją TRZEBA REMONTOWAĆ bo inaczej się rozwali. Ja mam tzw. ZAKŁAD UTRZYMANIA MIASTA, łoże na niego ok 1K monet miesięcznie ( pensja dla Dyrektorów itp. ) + na zimowe utrzymanie drug idzie ok 15K saletry i drogi mam jak ta lala. Zero dziur, mimo śnieżycy wszystkie czarne ( gdyby jakiś kataklizm był - to wprowadziłem uchwale ze po drogach o utrzymaniu tzw. białym można jeździć na oponach z kolcami ).
    Nie wiem jak Twój zakład utrzymania dróg działa, ale u mnie to totalna fuszerka Codziennie pojawiają się dziury i trzeba te same drogi odtwarzać. W końcu skapitulowałam, trudno niech moi osadnicy poznają uroki off-road

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Drogi są integralną częścią mojej wyspy i nie pozbędę się ich.
    http://imgur.com/vWkrC5G
    @Kranderga - a możesz przytoczyć szczegóły owego oświadczenia? Albo chociaż kiedy to było?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Vatharian, wystarczy użyć opcji 'szukaj'

http://forum.thesettlersonline.pl/th...ighlight=drogi

Uprawnienia umieszczania postów