No i mi również znikają drogi. Znikają same narozniki, albo 'krzyżówki'. Problem się pojawia od niedawna, myślę że od zakończenia eventu. Mogę parę screenów powklejać, jeśli Xaar czyta tego posta i takie życzenie ma.
No i mi również znikają drogi. Znikają same narozniki, albo 'krzyżówki'. Problem się pojawia od niedawna, myślę że od zakończenia eventu. Mogę parę screenów powklejać, jeśli Xaar czyta tego posta i takie życzenie ma.
Andre_NH, znikające drogi faktycznie mogą wpływać na walory estetyczne wyspy, jednak na nic więcej. Obawiam się, że na chwilę obecną nie ma szans na szybką poprawę znikających dróg. Na pewno nie nastąpi to przed rozwiązaniem utrudnienia związanego z zaproszeniami do przygód.
Informacja o "drogach" została przekazana dalej już jakiś czas temu. Gdy pojawią się nowe informacje na ten temat, dam znać.
Dziekuję za informację. Cieszy fakt odzewu z informacją, że problem jest już Wam znany, niemniej zgodzę się ze stwierdzeniem, że są poważniejsze utrudnienia, niż znikające drogi na wyspie. Pozdrawiam![]()
A drogi jak znikały, tak znikająNo ale do tego powinniśmy się chyba przyzwyczaić, zupełnie jak w życiu - polskie drogi
![]()
czyli xaar widzę zamiast naprawiać błędy to sobie wybieracie, które naprawić macie. Niezłe zaprawdę! U mnie i znajomków nie ma problemu z zapraszaniem do przygód, natomiast jest problem z zjadającymi/znikającymi ścieżkami! Obstawiam, że większość woli usunąć ścieżki by ich non stop nie odbudowywać i ma to gdzieś czy to poprawicie czy nie, ale nie tędy droga- coś zepsuliście co działało dobrze więc naprawicie to
U mnie znikają nie tylko drogi, ale również moja kasa jaką wydałem na klejnoty. Zapłaciłem, forsa z konta poszła, a klejnotów do tej pory nie ma.
Sms dostales i kod wpisac musisz![]()
Znikające to pół biedy.One są ale ich nie widać,a budynku sie postawić nie da i człowiek sie dwoi i troi...jak sie domyśli to później trzeba przenosić.Osobiście do dzisiaj wynajduje zablokowane sloty na budynek przez niedwidzialne drogi które stawiałem z pół roku temu jak nie dalej.Pokusił bym sie o stwierdzenie,że stare drogi od czasu do czasu się pojawiają (bo skąd one są skoro ciągle czyszcze przez taki okres czasu?) a ja latam z bombką bo nie mam nic lepszego do roboty.
Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 14.02.2014 o 21:49
edit
ehh, dalej to samo![]()
Ostatnio edytowane przez Kazuio ; 22.02.2014 o 00:16