Po co? masz doswiadczonego generala za klejki (nalezy u kupca wejsc w zakladke "Czarnych Rynek")... i to 6x mozesz go kupic a w eventach byl inny general - Weteran i Zniniarz.
Nie o to chodzi, bo mi go brak do kolekcji:P Chyba, że by mi grafikę jednego doświadczonego na tego zmienili;p - a tak na poważnie to niektórzy
pewnie nie mają tego z wersji pudełkowej(specjalnej), a by też chcieli mieć. Oczywiście wiem, że można kupić sam kod na niego etc. - Allegro jeszcze
istnieje. Do walki to i tak by mi się nie przydał, ale wizualnie by mnie cieszył
![]()
moze za monety gildii z limitem 1 tak jak geolog tylko wiekszy koszt? ^^
ja bym tez chetnie zakupil ..takiego gienkajestem za..
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
no to kod na allegro i tyleskoro był dodawany do wersji pudelkowej to niech jej posiadacze maja cos co inni ot tak nie kupią.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
broda: ten gienek ma 220 pojemności, jeśli ktoś nie ma weterana (nie grał lub nie zebrał jajek) to pewnie chetnie by kupił
Jestem za opcją monet gildyjnych, cena w klejnotach to na oko 2,5k (skoro wetek 5 a zwykły 1), przy cenie 300klejnotów/4k monet gildii (wesoły geolog) cena mogłaby wynieć ok 16-17k monet gildii
Jestem ZA
A dlaczego mają cierpieć Ci co go w pudełkach za 40zł kupili nie ograniczone ilości, niech po prostu ponowią podobną (TANIĄ) edycje pudełkową z jakimś urozmaiceniem, ale i Szlomem w środku, chętnie znów ze 3 zakupie"=))
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........