Zobacz wyniki ankiety: Jesteś ZA??

Głosujących
58. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

41 70.69%
  • NIE

6 10.34%
  • OBOJĘTNIE

11 18.97%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Szłom u kupca

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Także, panowie ten generał miał dwie edycje ten pierwszy z pakietem startowym(tańszym) - 200 jednostek,a drugi z pakietem - edycja specjalna
    , w którym aktualnie można nabyć Szłoma, ma 220. Popieram to co pisze anael6669
    "niech po prostu ponowią podobną (TANIĄ) edycje pudełkową z jakimś urozmaiceniem, ale i Szlomem w środku"
    , lecz też myślę, że ci co zakupili już jakiś zestaw Szłomów i czuli by się urażeni mogli by się tutaj wypowiedzieć - też nie chciał bym
    być oszukany i kupić coś, czego ktoś inny nie może mieć, a później patrzeć jak on to ma bez wydawania kasy. Nie mówię też, że tego,
    tylko jednego oni też by mieli nie za realne pieniądze - ale może ktoś się tu jeszcze określi

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    220 jednostek ma generał Pień, Szłom ma uparcie 200.

Szłomów mam milion i na pewno nie poczuję się urażony ani oszukany, jeśli ktoś będzie mógł sobie ich teraz kupić za niebieskie w sklepie tylko po to, żeby mieć. Przecież klejnoty kupuje się za pieniądze, tak samo jak pudełka, więc nie bardzo widzę powód do złego samopoczucia.
    Pień natomiast to jakaś porażka, użyteczny na jednym obozie w wikingach i bohaterskim.

BTW, chętnie kupiłbym jakieś nowe pudełko, tylko błagam, jeśli z generałem, to takim, którego można usunąć z gwiazdy
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 20.10.2013 o 10:17

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W pudle startowym było:
    Silos
    Młyn wodny
    250 monet
    Szlom i...
    4.000 kleju
    Kupiłem tylko 3 bo na tyle zdążyłem, niech i będzie znów w pudełkach, albo za kleje, ale nie za gildyjne, ani podczas ewentu, bo to jednak było by troszkę nie fair.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Osobiscie nie widze przeszkód aby takiego generała (200 lub 220) umiescic w ofercie czy to za monety gildii czy za klejnotu. A argument ze ktoś będzie oszukany to jest trochę śmieszny, bo Najazd wikingów który był pierwotnie tylko z pudełek spokojnie można nabyć w kantorze. W pierwszych wersjach pudełek tez był młyn i silos wiec, to ze taki silos juz był za mg to oznacza ze ktoś był oszukany? Nie popadajmy w skrajności i patrzmy dalej niz czubek własnego nosa.
    Ostatnio edytowane przez set2g ; 20.10.2013 o 11:11

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    O i właśnie o to wszystko chodzi;p

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gdy weszły pudełka startowe, silos i młyn już dawno na handlu były, a najazd dalej i tak trzeba za kleje kupić i wydać kase, bo raczej nikt nie będzie czekał 15tyg na przygodę za logowanie. Po prostu uważam, że nie powinien szlom być za gildyjne, ani w ewencie tylko za klejki.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No właśnie nieograniczone ilości. Jedni kupili w pierwszy dzień premiery po 40 pudełek a na drugi dzień już nie było w sklepie. Trochę żenada to była. Jak wszedłem do znajomego na wyspę w czerwcu a on połowę wyspy miał w generałach. A jak ludzie prosili o drugą wersję pudełkową to taki taki szajs dali że jeszcze gorzej.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 20.10.2013 o 12:35

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1,6k zł na "darmową" grę wydać

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niekoniecznie wydal, co zainwestował, bo jak ktoś te pudełka kupował w hurtowych ilościach to miał dodatkowo rabat a potem na allegro było od groma ofert z kodami, i jakoś ludzie na tym zarabiali.

Bo zakup ze 40pudełek wyłacznie na własny użytek to troche chore

Ale nie mnie oceniac kto i na co wydaje własne pieniądze

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli komuś zależy na szłomie, rozwiązanie jest bardzo proste.
    Wprowadzić do oferty limitowanej możliwość zakupu szłoma w tej samej cenie co doświadczony generał.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów