dzisiaj wieczorem golem u mnie gdzieś sobie " poszedł" czyli zniknął .
Czy ktoś miał lub nadal ma podobny "Event"?
dzisiaj wieczorem golem u mnie gdzieś sobie " poszedł" czyli zniknął .
Czy ktoś miał lub nadal ma podobny "Event"?
A kliknołeś na zakończ zadanie z poprzednim?
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
tak i jest otwarte z nagrodą 50 dyń
i relog nic nie dał
Ja tam mu się nie dziwię. Stoi cały czas jak kretyn na środku jakiegoś akwenu to jeszcze rzucają w niego byle czym. Pewnie się wkurzył ździebko i se poszedł na piwo z entami.
Ja wo gule nie mam golema na wyspie, nam pierwsze zadanie związane z nim wszystkie inne zakończyłem i nie ma go![]()
Tak samo u mnie brak golema. Zamiast się spuszczać nad pisownią to może by ktoś pomógł ... mam zadanie za 30 dyń i brak golema. Proszę tylko nie pisać czy zapomniałem zrobić "zakończ zadanie" bo nie zapomniałem .. może jakieś trafie odpowiedzi z waszej strony. ? czekam
Pisałem już w dziale pomocy do moderatorów ale widzę że jeszcze nie znaleźli czasu pewnie powiedzą mi jak się event skończy w czym problem![]()
Nie pisz do moderatorów, tylko do Supportu.
Napisałem do supportu
support wysłał zwrotnego maila ,żeby sceen im przesłać z otwartą książką zadań- jest na 50 dyniek .
To też wczoraj wykonałem ich prośbę i co ? c i s z a , zero porady np czy wykasowac to zadanie a pojawi się nowe, boje sie sp...ć ciąg zadań.
Temat w pewnym sensie gardłowo-eventowy.
Support jak dobrze przeczytałem pracuje w dni robocze więc weekend w plecy z dyniami.
Być może jest jakiś prosty sposób, bo i co tu oglądać- nie ma golema ,zadanie sobie wisi bo nie mozna go zrobić.
okazało się że koleżance w gildii też poszedł na spacer po pierwszym ubitym
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........