Zobacz wyniki ankiety: Bajkowy zamek na statusie wył. ?

Głosujących
31. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

20 64.52%
  • Nie

4 12.90%
  • Nie istotne.

1 3.23%
  • Nie rozumiem problemu.

6 19.35%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bajkowy zamek i guzik stopujący produkcje.

Początkujący Osadnik Awatar Miod_ek
    Serwer
    Słoneczny Gród

Bajkowy zamek i guzik stopujący produkcje.

Witam. Nie wiem czy temat już był, jeśli tak to musiałem go przeoczyć. Dopiero nadrabiam zaległości z forum.

Mianowicie zamek bajkowy jak wiecie startuje od 5 lv. W momencie wbijania zamku na 5 poziom czas nie jest dokładnie określony w żadnym z okienek i trwa wyjątkowo długo. Kiedy zamek dobija 5 poziom od razu zaczyna nam przerabiać fasolki (bez buffa), nie da się tego wcześniej zastopować gdyż guzik pojawia się z wbiciem zamku na 5lv. Czy zamek po zbudowaniu nie powinien być na statusie "off" czyli uśpiony albo może jest możliwość dodać guziczka na samym początku żeby dało się go przystopować bez konieczności pilnowania jak impulsów na telefonie ? Ja zorientowałem się po dniu więc nie ucieszył mnie ten fakt.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BB o to chodzi abyś siedział jak najdłużej na TSO i wydawał na kleje, to nie przejdzie, niestety"=((
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Osadnik Awatar Miod_ek
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak - zgadza się ale to chyba jest ich przeoczenie, każdy budynek ma takie możliwości od 1 lv. W Bajkowym tego nie dodali a na 1lv nie ma możliwości stopowania produkcji ;/ no cóż - dziwne to trochę i nie wiem co ma na celu - chyba irytacje gracza - pozdrawiam

Serwer
    Nowa Ziemia
    W każdym budynku jest możliwość stopowania produkcji od pierwszego levelu, bo od pierwszego levelu masz możliwą produkcję, a zamek traktuje się tak jakby po upie z 4ki na 5kę tak na chłopski rozum wszedł dopiero na fazę produkcyjną czyli w na 1kę zwykłego budynku tuż po wybudowaniu, gdzie dopiero wtedy masz produkcję, 2gi bieg zamku to buf na niego":P
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Każdy budynek zaczyna produkcję po wybudowaniu i masz 2 rozwiazania:
    1. Wrzucasz buffa przed końcem upa (są procenty i wiesz kiedy zaczynasz podnosić więc wiesz kiedy sie skończy upować)
    2. Podsyłasz komuś fasolki żeby przechował do czasu jak Ci sie wybuduje i wówczas znajomy Ci odda

Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Van-de-Lord Zobacz posta
    Każdy budynek zaczyna produkcję po wybudowaniu i masz 2 rozwiazania:
    1. Wrzucasz buffa przed końcem upa (są procenty i wiesz kiedy zaczynasz podnosić więc wiesz kiedy sie skończy upować)
    2. Podsyłasz komuś fasolki żeby przechował do czasu jak Ci sie wybuduje i wówczas znajomy Ci odda
    Lepiej tego ująć nie można było"=)))

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam.

Z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.10.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów