Zamknięty wątek
Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 226

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Więcej miejsca na wyspie

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mówię o nowych surowcach a granit jest raczej surowcem podstawowym od bardzo dawna. Ale racją jest że usuwanie gór bez przyszłości nie jest nielogicznym posunięciem. Ale kto wie jak gra będzie wyglądała za 2-3 lata skoro teraz modyfikujemy swoją wyspę, to niedługo przyjdzie czas na otaczające ją morze/wody.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Najważniejsze w sumie jest to, że jak się da wreszczie wyspę odkrzaczyć i odkamienić to gra się przestanie wreszcie ciąć na starszym sprzęcie. Zwłaszcza na netbookach )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po pierwsze skoro będą nowe miejsca to poprosimy również o nowe patenty (mi już sie skończyły wiec budynków z menu budowli nie postawie).
    Po drugie całkowite wycinanie drzew też musi wejść (masę miejsca marnujemy przez te pojedyncze konary czy krzaki).
    Po trzecie czytając te wszystkie pomysły wpadłem na nowy, który się tu nie pojawił a chodzi o obracanie budynków (droga do magazynów mogła by być krótsza i można by ciekawiej budować wyspy myślę ze nie głupi pomysł a bardzo przydatny).

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ceny za usługę wyburzenia w klejnotach są obłędne

Za 13k klejnotów to cała wyspa powinna być dla tych co nie chcą nic burzyć

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Merlin_Jarecki Zobacz posta
    Najważniejsze w sumie jest to, że jak się da wreszczie wyspę odkrzaczyć i odkamienić to gra się przestanie wreszcie ciąć na starszym sprzęcie. Zwłaszcza na netbookach )
    Odkrzaczyć się akurat nie da.
    EOT.

Lipek
    poprosimy również o nowe patenty
    Obawiam się że tutaj na szczodrość BB nie ma co liczyć. Patenty można kupić za klejki a chyba o to chodzi (BB) aby takowe wydać w sklepie. Obym się mylił.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez matiszek23 Zobacz posta
    Po pierwsze skoro będą nowe miejsca to poprosimy również o nowe patenty (mi już sie skończyły wiec budynków z menu budowli nie postawie).
    A po co dali nowe bez patentowe magazyny- własnie po to byś sobie zamienił, dzięki czemu zyskasz patenty i z gwiazdy zniknie pełno surki na jakiś czas, bo teraz będzie duuuuużo więcej miejsca w magazynach.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez anael6669 Zobacz posta
    A po co dali nowe bez patentowe magazyny- własnie po to byś sobie zamienił, dzięki czemu zyskasz patenty i z gwiazdy zniknie pełno surki na jakiś czas, bo teraz będzie duuuuużo więcej miejsca w magazynach.
    To wedlug ciebie mam zburzyc magazyn na 5lvl i zakupic za klejnoty ten nowy niewymiarowy bezpatentowy/ uszczesliwiacz ? Ja podziekuje i poczekam na nastepne wynalazki.:P

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To czekaj. Inni burzą i budują nowe bezpatentowe uszczęśliwiacze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    To czekaj. Inni burzą i budują nowe bezpatentowe uszczęśliwiacze.
    Ale jak ? Z importu z testowego maja ? :P

Zamknięty wątek
Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów