W sumie juz teraz jest cos podobnego gdy ktos dodaje nam premie
Jesli robimy cokolwiek( przesuniemy mape) to nie dostajemy raportow
A gdy nic nie robimy przez jakis czs to raporty przychodza chociaz gre mamy wlaczona
Tak, jestem za.
Tak, ale nie 5 minut tylko więcej.
Nie.
W sumie juz teraz jest cos podobnego gdy ktos dodaje nam premie
Jesli robimy cokolwiek( przesuniemy mape) to nie dostajemy raportow
A gdy nic nie robimy przez jakis czs to raporty przychodza chociaz gre mamy wlaczona
do tego mój przycisk online (link w sygnaturze), i jest wypas"=))
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
marcja - pomysł genialny![]()
Też jestem jak najbardziej ZA.
Tylko to i tak nie zostanie wprowadzone do gry, gdyż BB uzna "no bo nie".
Poza tym, na taki pomysł wpadłem już pół roku temu i pewnie nie jestem w tym odosobniony.
Innowacja z tego żadna, lecz jest to jedna z rzeczy jak najbardziej potrzebnych w TSO.
Bardziej by się przydało to do sygnalizowania otwarcia czatu gildii, ponieważ kiedy zajmuję się wyspą, to mam odsłoniętą zakładkę z bieżącymi informacjami, a to co dzieje się na czacie gildii jest dla mnie co najmniej nie interesujące. Bardziej przeszkadza, aniżeli pomaga. Tym bardziej, że część ludzi nie przechodzi na szept, kiedy realizują jakieś wspólne działanie.
Jako pomysł - świetny. Małe a cieszy.
kilka kolorow calkiem zalatwilo by spraweprzydalo by sie gdyby w zakladce gildi byla widoczna data ostatniego logowania kazdego kracza
Tak kolorowo, że oczopląsu można dostać![]()
Ruszanie kursorem powinno być ok jako wskaźnik aktywności. Oraz kliknięcie okna/karty, w którym/której ma się otwartą grę mogłoby już być traktowane jako uaktywnienie (gdy wcześniej ktoś zajmował się czymś w innym oknie).
5 minut wydaje mi się odpowiednią długością. Mam wrażenie, że większość osób oczekuje odpowiedzi w ciągu dwóch minut max.
Achazu.... No to zgaduję
zielona - online i aktywny
czerwona - mam zły dzień, nie pisać do mnie! / (ewentualnie: pilnuję bloku, nie przeszkadzać!) [fajnie byłoby, jakby się pojawiała automatycznie]
żółtozłota - zaraz wracam (czytaj: nie wiem kiedy) - pojawia się automatycznie jak kogoś nie ma dłużej niż 5 min
błękitna - jestem na przygodzie (pojawia się automatycznie)
fioletowa - włączony skrypt, odpiszę jak się skończy
PS - dzięki panghy![]()
Ostatnio edytowane przez Marcja ; 22.09.2013 o 14:28