Zobacz wyniki ankiety: Czy ciekawym pomysłem jest dodanie własnej muzyki do okienka Gildii?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, ciekawy pomysł

20 37.04%
  • Nie, beznadziejny pomysł

34 62.96%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Muzyka do okienka Gildii

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Muzykę to sobie możesz puścić w Windows Media Player i podłączyć głośniki. Zbędne i tyle w temacie bracie Happy Parówki

Początkujący Osadnik Awatar sponge-parówka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Puszczać to możesz latawce, ale ja chcę posłuchac ulubionej muzyki w ulubionej grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Całkiem ciekawy pomysł muzyczka z filmu grozy lub jak kto woli Hajdukowa sielanka....

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niech najpierw wprowadzą możliwość personalizacji dźwięków i animacji, wszelakiej maści, po czym mogła by być opcja dodania swoich dźwięków do poszczególnych elementów gry. Odpalasz TSO, dźwięki ładują Ci się z kompa i działa jak chcesz, za czymś takim mogę zagłosować, teraz wstrzymam sie od głosu, bo nie ma opcji "obojętne", ani opcji "Tak, ale pomysł wymaga dopracowania"
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Bzdet kolejny, jestem na NIE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów