Zobacz wyniki ankiety: Czy rozciągnąć pasek ze znajomymi

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za

10 52.63%
  • Jestem przeciw

3 15.79%
  • Bez znaczenia

6 31.58%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Rozciągnięcie paska ze znajomymi

Początkujący Osadnik Awatar Ramacy
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Rozciągnięcie paska ze znajomymi

Witam, przyszedł mi do głowy pomysł żeby obecny pasek ze znajomymi, który posiada po obu stronach pustą przestrzeń rozciągnąć aż do krawędzi. Wydaję mi się, że estetycznie nic nie straci a będzie bardziej praktyczny. Ciekaw jestem Waszej opinii. Pozdrawiam.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: pasek.jpg, 
wyświetleń: 173, 
rozmiar: 100.2 KB, 
ID: 1537.  

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Ten Twój pomysł wydaj się wg mnie niepotrzebny Ale, poszłabym dalej tak aby można było wyszukać znajomego do którego chce się napisać na szept, bo zdecydowanie tego tutaj brakuje.
    Kiedy kupuje dropa chce napisać komuś na szepcie, że atak został wykonany i musze lecieć i szukać go po liście całej .... męczące.

Dlatego dodałabym zakładkę szukaj .... bądź jeśli to by nie wyszlo, zamiast SZUKAJ dałabym ONLINE
    Wtedy by to ułatwiło życie

Ostatnio edytowane przez Angelkaxd ; 16.08.2013 o 15:42

Osadnik Awatar Galmachar
    Serwer
    Czarci Gaj
    Angelkaxd aby napisać do znajomego wystarczy wpisać na czacie komendę "/w nickgracza".
    Co do pomysłu głosowałem na bez znaczenia.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Ten Twój pomysł wydaj się wg mnie niepotrzebny Ale, poszłabym dalej tak aby można było wyszukać znajomego do którego chce się napisać na szept, bo zdecydowanie tego tutaj brakuje.
    Kiedy kupuje dropa chce napisać komuś na szepcie, że atak został wykonany i musze lecieć i szukać go po liście całej .... męczące.

Dlatego dodałabym zakładkę szukaj .... bądź jeśli to by nie wyszlo, zamiast SZUKAJ dałabym ONLINE
    Wtedy by to ułatwiło życie

Z Tym online to ja już jakiś czas temu pisałem temat więc?? (tylko grafiki nie zrobiłem, a że to był mój pierwszy temat nawet nie poprawnie gramatycznie zadałem pytanie w wątku, ponieważ nie wyjaśniało ono od razu całego pomysłu)
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 17.08.2013 o 07:14
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    anael6669 proponowalabym zalozyc nową ankietę z moją grafiką wtedy ludzie ogarneliby bardziej temat i może wyniki ankiety byłyby inne

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ten pomysł jest nie trafiony bo przy rozdzielczości 1024x600 te wolne pola po bokach jest bardzo małe
    A gra musi być dopasowana właśnie do "prawie" każdej rozdzielczości ekranu ...
    Ostatnio edytowane przez WuDwaKa ; 17.08.2013 o 11:33

Uprawnienia umieszczania postów