Zobacz wyniki ankiety: Czy pomysł powinien zostać wprowadzony ?

Głosujących
266. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

256 96.24%
  • Nie

10 3.76%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Siedziba Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    pomysł w dechę lecz by te ulepszenia były by możliwe od 20osobowej gildii np:
    20 możliwość budowy siedziby na 2lvl
    40 3lvl
    60 4lvl
    80 5lvl

wtedy będzie super możne ktoś już to napisał ale to moje zdanie i pomysł popieram w 120% w szczególności to z przyspieszeniem szkolenia wojska :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ja bym to jednak dal dla kazdej gildii niezaleznie od jej wielkosci. sa gildie male bo takie maja byc z zalozenia wiec czemu one maja byc dyskryminowane? pomysl popieram w 100%. sorry za brak polskich i duzych liter ale za duzo kombinowania w telefonie aby je napisac

Osadnik Awatar Radieth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pomysł bardzo fajny, podniosłoby to rangę gildii. Przy zbieraniu materiałów na budowlę okazałoby się, kto przyszedł dla darmowych monet, a kto pomaga.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jestem za

Poznańczyk
    Cytat Zamieszczone przez Endrrju Zobacz posta
    a ja bym to jednak dal dla kazdej gildii niezaleznie od jej wielkosci.
    W propozycji nic nie wspominałem o wielkości gildii.

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Świetne.

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    jak najbardziej za

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Tylko tak dalej takich graczy trzeba! Świetny pomysł!

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Super, ale:
    1: nie ilość członków gildii, a ilość wykupionych certyfikatów członkostwa decyduje o możliwości podnoszenia siedziby gildii
    2:
    Cytat Zamieszczone przez Majamas Zobacz posta
    Dobry pomysł. Ale ma ten sam słaby punkt co wszystko w dotychczasowych gildiach: brak mozliwosci zmiany lidera przez czlonkow gildii podczas jego nieobecnosci lub porzucenia gry. Dopóki tego nie bedzie inwestowanie w gildie to czysta strata. Każdy powinien miec prawo robic sobie przerwy w grze, liderzy tez.

Więc proponuje dorzucic opcje glosowania i wyboru nowego lidera, glosowanie moze zaczac jakis ze stopni wyzszych ranga w gildii, raz na miesiac. Kazdy w gildii ma jeden glos i moze wskazac dowolnego z gildii. Nowym liderem zostaje wygrywajacy. Wtedy budynek siedziby gildii znika z wyspy lidera i pojawia sie w gwiezdzie nowego lidera.
    Ju jest taka możliwość.
    3:
    Zamieszczone przez Majamas
    Wtedy budynek siedziby gildii znika z wyspy lidera i pojawia sie w gwiezdzie nowego lidera.
    Cytat Zamieszczone przez Fredek_z_F-K Zobacz posta
    Jak rozumiem, z już dokonymi ulepszeniami?
    Siedziba gildii już ulepszona ląduje w gwieździe, czas na jej postawienie 24h od momętu przekazania do następnego w kolejce inaczej upy przepadają"=((
    4: może wprowadzą przy rozwoju wyspy"=))
    5:jak mi coś wpadnie jeszcze do głowy dopiszę"=))
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 27.08.2013 o 14:23 Powód: dodano punkt":))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Lipek
    Tak sobie czytam i pomysł zajefajny. Podobnie jest w innej grze. Nie chcę tutaj podawać nazwy bo oskarżą mnie o promowanie i wspieranie konkurencji. W tamtej grze sprawdza się to doskonale i poza tym ma o wiele więcej funkcji. Jestem ZA.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów