Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz żeby Szkółka Wiejska miała możliwość rozbudowy?

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

86 90.53%
  • Nie

9 9.47%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Szkólka Wiejska - LVL UP!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No ale chwila, czyli wy twierdzicie coś mniej więcej w ten deseń:

"Szkółka wiejska jest beznadziejna jak się jej nie da ulepszać, więc lepiej żeby się jej nie dało ulepszać, bo wtedy będzie tylko trochę mniej beznadziejna."

Intencja niby słuszna, ale skoro już wogle ją wprowadzili, to mogła by być chociaż trochę przydatna...

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    budynek szkolki jest faktycznie o doope roztrzasc..jesli bylaby mozliwosc rozwoju owej szkółki..nic by nie szkodziło..choc rzeczywiście przedmówcy maja co do chleba vs szkolka 100% racji..budynek to niewypał moze jesliby byly tanie upy dla was byłoby to pomocne..głosuje wiec na tak..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Jedyny zysk to tak naprawdę ilość zużytych patentów potrzebnych na postawienie całego łańcucha do produkcji chleba.
    A to jest mały zysk?

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    Powinna byc taka mozliwosc bo duzo dyn dalem a okazalo sie ze to taki nie powiem co

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem za, nie zawsze możesz od razu dodać ludziki z gwiazdy, tą noc musisz czekać, a zawsze pare więcej tych osadników by wpadło ze szkółek, ba i te własnie pare sztuk zostało by we gwieździe nawet kosztem drogich upów"=))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też jestem za możliwością podniesienia poziomu. Na 5 byłoby 5 ludków na 2 godziny. Co prawda kupiłem tę szkółkę żeby mieć pamiątkę z ewentu a nie użyteczny budynek, ale jak już jest to czemu nie podnieść? Musieliby tylko dodać 4 nowe grafiki.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Genialnie, tylko czy ich to zainteresuje?
    You Will Never Walk Alone!
    H3ll For Ever!

Lipek
    Ci co tutaj hejtują możliwość ulepszenia szkółki - to nie jest zamysł tego postu. Pytanie to czy będzie możliwe ulepszenie szkółki wiejskiej. Jestem na duże TAK. Co to komu szkodzi? Wolisz pozyskiwać ludków z chleba, ok - tworzysz infrastrukturę pod to, nie chcesz - czekasz aż się ludki naturalnie "wyprodukują". O to chyba chodzi aby było kilka możliwych ścieżek do osiągnięcia tego samego celu. Ja sam robię 1-2 przygody na tydzień. Moje piekarnie robią tylko na kosze a reszta to na pokarm dla rybek. Ulepszenie szkółki wiejskiej (mam ich 3) było by dla mnie super sprawą. I proszę mi nie pisać żebym sobie zbudował piekarnię. Nie chcę grać jak Ty czy inny. Chcę sobie grać tak jak mnie się to podoba. Więc jeszcze raz - ulepszenie szkółki wiejskiej TAK

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów