9 wież wiedzmy
10 wież od dzisiaj
9 wież wiedzmy
10 wież od dzisiaj
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 26.03.2017 o 18:32 Powód: połączenie postów
No niezle 9 wiez wiedzmy...trafilem tylko 4 ale za to w mrocznych fortecach nie ma nawet kto mnie scigac moj record to 84szt! Acha nie ma jak screena bo sa zdobyte nie kupione czy cos i rozdane sprzedane itp ale maja pewnie to gdzies w ubi.
Ostatnio edytowane przez Tomile ; 21.06.2013 o 19:10
Nick Maniekda Server nowy swiat 67 wież wiedzmy !!!!!! REKORD ! wiem wiem na zdjeciu tylko 65 ale sa juz dodane 2 tylko nie chce mi sie scrrena nowego dodawac kto chce moze wejsc i sobie sprawdzic
to ja też poproszę, chociaż ze 3, mi starczy , 3 wieżyczki, nic więcej")
Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 21.06.2013 o 20:18
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
dziękuje kilka miesięcy cięzkiej pracy ale warto
Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 21.06.2013 o 21:22
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
Jak Nowy Świat i Nowa Ziemia chcą szczycić się swoimi rekordami niech założą osobne tematy , ten jest zdaje się dla graczy z Doliny Odkrywców .
A dlaczego?????????????????????????
Kurde dlaczego to ma być tylko księga rekordów jednego serwewra??????????
jak ktoś ściemni, to go na jego serwie dopadną
A tak każdy może pokazać "co wolno Tomku w swoim domku...."