Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 140

Wątek: Nie można "wejść" na wyspę znajomego z Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no toz to piękny błąd a co ma robienie puszkarzy do koszowania ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    działa wam gra

bo nie moge wejsc
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 10.07.2013 o 11:31 Powód: połączenie postów

mktiger
    ja nie moge dzis tzn pół dnia grałem, potem relog i podczas wczytywania mapy mam: Uszkodzony obszar serwera ;/
    Czyszczenie cache nie pomaga

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez pit33x Zobacz posta
    no toz to piękny błąd a co ma robienie puszkarzy do koszowania ?
    Ano ma.Odpowiedż w wątku znajdziesz...)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wcale nie dziala normalnie!! problem sie powtarza nie mozna wejsc na wyspe znajomego wezcie sie wkoncu do roboty i to naprawcie!! pozdrawiam

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Psioczyć i narzekać każdy potrafi, ale najnowszego Pamiętnika Dewelopera to nie chciało się przeczytać...
    Początek czerwca przyniósł wiele poprawek oraz zmian na serwerze testowym, na przykład poprawkę dla zadania "Śmierć przywódcom", naprawę błędu uniemożliwiającego odwiedzanie wysp znajomych, usprawnienie procesu aktualizującego historię transakcji handlowych oraz więcej. Jeśli poszczególne testy zakończą się powodzeniem, już wkrótce poprawki te trafią również na polskie serwery.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nie mozna wejsc na wyspe znajomego....do tej pory nie mialem tego problemu

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    przeczytaj dobrze watek w którym piszesz - znajomy produkuje wojsko, którego ty mieć nie możesz. Poczekaj aż skończy

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Miałem sam napisać taki wątek, ale już jest, więc wyrażę się raz i to jasno, mam nadzieję, że dla wszystkich:
    1: SYSTEM WINDOWS- KAŻDY MA BŁĘDY
    2:O GODZINIE 3:00 DO 3:20 NA KAŻDYM KOMPUTERZE (uruchomionym w tej godzinie)OTWIERANE SĄ SKRYPTY NAPRAWCZE (jak wyłączony uruchamiają się przy wlączeniu).
    TAK, przez to można sobie wchodzić z każdej przeglądarki na wyspę czyjąś i ktoś nie może wejść do nas i na opak, ale błąd jest wyskryptowany o 3ciej rano każdej nocy, zwłaszcza na "viscie"
    TAK, mam czasami ten sam problem, a jest to związane z aktualizacjami systemów czyszczących CCliner, Comodo System itp. (bo windows za tym nie zadąrza) (oprogramowanie czyszczące), które aktualizują się podczas uruchamiania, a WINDOWS ma skrypty tylko i wyłącznie przygotowane na 3cią rano, więc polecam cierpliwość, choć to czasami wkurza niemiłosiernie"=((((

PZD"=))) anael, nocny marek"=))

EDIT: najlepiej posiedzieć koło 3ciej w nocy przy kompie (wtedy się strasznie tnie bo aktualizuje i skryptuje) ......... i przestać płakać"=))))))))

PS: czemu nikt tego nie spostrzegł wcześniej i nie prowadził korespondencji z Mikrosoftem??? (a błąd występuje na viscie cały czas i na każdym innym systemie, więc polecam przesłać link do tego posta każdemu w gildii i niech się nie stresuje"=))))))
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 20.07.2013 o 02:10
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Inna sprawa jest taka, że jeśli ty robisz puszkarzy w koszarach, a gość nie może ich mieć bo nie ma lvla to nie wejdziesz do niego!

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów