Zobacz wyniki ankiety: Czy nalezy wprowadzic omowiona zmiane

Głosujących
60. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Nalezy wprowadzić zmiane

59 98.33%
  • Nie nalezy wprowadzac zmiany

1 1.67%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wydawanie klejnotów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Wydawanie klejnotów

Proponuje aby każde dowolne wydanie klejnotów było zatwierdzane boxem.. tak jak jest teraz przy np. zakupie 4 slotu do budowania, takie cos nalezy wprowadzic przy konczeniu zadań... ile już kleju człowiek na takich głupich rzeczach stracił, to jest nieporozumienie..

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    jestem za, parę razy przycisnąłem przez przypadek i poszło

a każda rozbudowa budynku: "Czy jesteś pewny, ze chcesz wydać tyle materiałów ?"

można? oczywiście, że można

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To już było gdzieś poruszane, nie mam pewności czy jako osobny wątek czy jako fragment dyskusji w innym temacie. Oczywiście popieram.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem za tym by to wprowadzić ponieważ właśnie wydałem kleje na produkcje koni, tylko po co skoro koszary na zaciągu chodzą, to już drugi raz jak się klikło a nie chciałem, zróbcie coś z tym, takie małe okienko "potwierdź - anuluj akcje", tak samo jak na wyburzaniu czy przesuwaniu budynków, albo oddajcie ludziom klejnoty które stracili przez wasze lenistwo.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Oj, to raczej nie lenistwo Wygląda na celowe działanie żeby klejnociki schodziły jak woda, dlatego nie ma co liczyć na jakieś zwroty z tytułu "nieumyślnego kliknięcia na niebieskie" Mimo wszystko nie jest to w porządku. Nawet wyburzanie zapadniętej studni czy kopalni trzeba potwierdzić, a tu cichaczem waluta premium ucieka między palcami.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Każdemu zdarzy się przysłowiowy "missclick" zmiana powinna nastąpić!
    You Will Never Walk Alone!
    H3ll For Ever!

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Też jestem za

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Ligusiek Zobacz posta
    Jestem za tym by to wprowadzić ponieważ właśnie wydałem kleje na produkcje koni, tylko po co skoro koszary na zaciągu chodzą, to już drugi raz jak się klikło a nie chciałem, zróbcie coś z tym, takie małe okienko "potwierdź - anuluj akcje", tak samo jak na wyburzaniu czy przesuwaniu budynków, albo oddajcie ludziom klejnoty które stracili przez wasze lenistwo.
    hahaha, miałem to samo 160kleju w konie na zaciągu"=PP
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Uprawnienia umieszczania postów