Zobacz wyniki ankiety: Czy warto zastanowić się nad pomysłem?

Głosujących
26. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

17 65.38%
  • Nie

9 34.62%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Transport jednostek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mały update z pamiętnika developera:
    Nowy generał (max: 2)
    Główny kwatermistrz to ekspert w sprawach logistyki. Potrafi dowodzić aż 500 jednostkami, jednak tylko podczas marszu - nie jest w stanie przeprowadzić żadnego ataku. Co więcej, jest dwa razy szybszy w porównaniu do jego kolegów z Tawerny.
    Każdy gracz może posiadać maksymalnie 2 generałów tego typu.

czyli jednak wyszło na moje

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Port znajdziesz w "anno" (jak berz pvp to bez sensu) gienek na 500, jw. nie zapominaj, że badania mają też gienków objąć"=)))
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Skoro na niektóre przygody według ciebie potrzeba kilka tysięcy wojska, to przygodę możesz rozpocząć wcześniej i wysłać na nią wojo zanim reszta wojska się wytworzy, dlatego dłuższe przygody trwają np. 8 dni. Jestem pewien ze BB już pomyślało o transportowaniu dużych ilości wojsk i dlatego dają tak dużo czasu na zrobienie przygody. Ale wielu graczy (w tym i Ty) o tym nie pomyślało.
    A po kiego wała, skoro można na raz wysłać i w 2h zrobić?????
    Po co na noc wysyłac wojsko, skoro wyskoczy gildyjne 2 przyg, i masz teraz problem, no po co Piotru70, pomyśl
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 21.06.2013 o 19:28
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów