Zobacz wyniki ankiety: Jakie jest Twoje zdanie na temat rozbudowania okienka Wiadomości?

Głosujących
18. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to dobry pomysł

14 77.78%
  • Nie, jak piłeś to nie graj

2 11.11%
  • Mi to obojętne, ja po pijaku śpię

2 11.11%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Rozbudowa okna Wiadomości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Rozbudowa okna Wiadomości

Proponuję rozbudować okno Wiadomości tekstowych gry o skrzynkę "Wysłane", czasami przydałaby się historia co i komu wysyłaliśmy. Po pijaku ciężko o dobrą pamięć...

Osadnik Awatar Sir_Czacha
    Serwer
    Nowa Ziemia
    argumentacja bez sensu, ale pomysł bardzo dobry!
    Żadnego dobrego pomysłu na sygnaturę

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ponoć gdzieś kiedyś w planach coś maja z wiadomościami, bo te co są to beznadzieja, jestem u kogoś na wyspie czy na przygodzie i nic nie wiem co się na wyspie stsło, jak wrócę, i sprawdzać trzeba wszystkie złoża, pola i studnie, bo coś mogło się skończyć, to aż boli, powinny być jakieś raporty, a nie tylko skrzynka nadawcza")
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Okno wiadomości winno być przeniesione z listy czatów na pasek, obok sklepu. Wtedy w zakładkach można umieścić:
    - budynki jakie uległy destrukcji z racji braku zasobów - w tym możliwość bezpośredniego przeniesienia do ruiny
    - budynki jakie zyskały premię - w tym podawane ile czasu zostało do jej końca
    - historia handlu przeniesiona z handlu - mało kto zagląda kto od nas kupił, co i kiedy od kogoś zakupiliśmy

Przy okazji można by przeorganizować okno notatek dodając zakładki:
    - wysłane
    - odebrane
    - informacje z gry - drop z przygód / skarby i przygody znalezione przez odkrywców / nagrody dnia oraz nagrody specjalne.

Zamiast małej ikonki listu obok naszego avataru, ikonki wiadomości oraz notatek migałaby dając znać, że pojawiła się w nich nowa informacja.

Uprawnienia umieszczania postów