Zobacz wyniki ankiety: Najemni bohaterowie/ '' boss'y '' w tawernie

Głosujących
10. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak,podoba mi się ten pomysł

6 60.00%
  • Nie,nie podoba mi się ten pomysł

4 40.00%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Najemni bohaterowie

Początkujący Osadnik Awatar genPoczes
    Serwer
    Czarci Gaj

Najemni bohaterowie

Witam
    Wpadłem na taki pomysł,żeby w tawernie co jakiś czas pojawiali się(lub byli w niej ciagle) bohaterowie/bossy do wynajęcia typu-Krwawa Maryna itp.Można by było ich dodawać do armii ,co urozmaiciło by walkę.Oczywiście ich cena musiała by być wysoka.Dałoby to również większy sens posiadania tawerny bo wielu graczy teraz ja burzy po wykupieniu z niej wszystkiego.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Owszem, to była by jakaś odmiana; wszystko zależy od ceny i czasu wynajmu -( np na daną przygodę czy na określony czas). Ale dodaj ankietę, bo inaczej wątek zostanie zamknięty.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no milo by było, czekam na ankiete
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jesli taki bohater mialby zostac w armii na stale, to wiekszosc przygod wykonywaloby sie bez strat. Jesli mialby byc w armii czasowo, to analogicznie, jesli cena nie bylaby za wysoka to wiekszosc przygod wykonywaloby sie bez strat, jesli bylaby za wysoka - to nikt by z tego nie korzystal.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Uprawnienia umieszczania postów