Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Materiały Luksusowe

Osadnik Awatar Naito
    Serwer
    Nowa Ziemia

Materiały Luksusowe

Wie ktoś może w jaki sposób mam ukończyć zadanie "Materiały Luksusowe", skoro nie mogę wykonać zadań dostępnych na poziomach 33 -36 "Korniki" i "Pozbyć się robactwa", ponieważ ich nie mam i posiadam poziom większy niż 36 ?
    The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pisz do supportu

Osadnik Awatar Naito
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No niestety tak chyba będę musiał zrobić. Ale jeszcze poczekam chwilkę, może ktoś już się z takim czymś spotkał.
    The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Brak możliwości ukończenia zadań z powodu zbyt wysokiego poziomu jest znany od dłuższego czasu. Jedyne wyjście to cierpliwie czekać aż programiści rozwiążą ten problem niestety dokładny termin naprawienia błędu nie jest jeszcze znany.

Pozdrawiam
    MOD_Nyu

Uprawnienia umieszczania postów