Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z misją Starzy Przyjaciele

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z misją Starzy Przyjaciele

Mam problem z misja a mianowicie z wynikiem potyczki.
    Wysłałem 2 generałów na obóz pierwszy (blok) i Wieżę Wiedźmy blok się udał generał zwyciężył i obaj zdrowi wrócili i czekali na rozkazy przeniosłem jednego generała na miejsce obozu pierwszego i zaatakowałem kościaną katedrę.
    Walka w katedrze trwała bardzo długo i musiałem wyjść, po powrocie komputer był we wstrzymaniu i zalogowałem się powtórnie i jakie moje ździwienie że zostałem POKONANY już w Wieży Wiedźmy czyli zostałem oszukany przez grę najpierw zwyciężyłem a później okazało się że nie !!!
    Co jest grane dlaczego mnie cofnęło i gra potoczyła się inaczej bez mojej wiedzy !!!

bembus
    do supportu napisz i opisz problem

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    polecam lekture:

http://forum.thesettlersonline.pl/th...wde-podstepny-....

do tej pory nawet support sie nie odezwal ...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    po co ma pisac? przeciez wiadomo co mu odpisza ze wzgledu na zastosowany blok

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    To co się dzieje z tą grą to masakra jak tak dalej będzie to niech lepiej jej nie rozwijają. Właśnie przed chwilą wysłałem gen z 101EŻ na obóz w przygodzie Zakazane Eksperymenty ale po chwili zawróciłem go miał jeszcze spory kawał do przejścia ale nie zawrócił zaatakował no i wiadome przegrał !!! Jak nic nie poprawią to nic z tej gry nie będzie. Gram już dłuższy czas w OGame i nie ma tam takich poważnych problemów a gra musi działać co do sekundy a tu to chyba do godziny i tak wszystko jest loterią !!!
    Po części mam już chyba dość tej gry !!!

Uprawnienia umieszczania postów