Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Podsumowanie produkcji

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Podsumowanie produkcji

Witam!
    Przeleciałem tematy i nie wpadł mi żaden podobny w oko. Mój pomysł to zaimplementowanie czegoś w rodzaju kalkulatora produkcji (nie podam linków bo to by była kryptoreklama), który na bieżąco podawałby jakie ilości dóbr wszelakich są produkowane w danej jednostce czasu. Przy okazji np: wyczerpania złoża odpowiednio dopasowywałby informację, podobnie byłoby w przypadku korzystania z zasobów z magazynu. Gra ma wewnętrzny dostęp do tych informacji, więc jest to chyba zbiorczo możliwe.
    W całość zapewne trzeba by włożyć sporo pracy, więc np miesiąc takiego "premium" opłacany byłby klejnotami.
    Co o tym myślicie?
    Ostatnio edytowane przez ERU_PL ; 23.07.2012 o 02:23

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    To chyba źle "przeleciałeś tematy", bo taki pomysł pojawia się średnio co tydzień, jeśli nie częściej.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak wejdziesz na główną stronę gry i najedziesz na czwartą z kolei wiadomość "Blue Byte Backstage po angielsku", obejrzysz dodany tam film, to dokładnie mówią i pokazują że pracują nad czymś takim i w najbliższym czasie powinno się pojawić w grze.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. Przeczytaj Pamiętnik Developera
    2. Zapoznaj się z regulaminami a w szczególności Regulamin tego działu

Temat chyba do zamknięcia.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Poradnik "Jak dodać ankietę?".

Uprawnienia umieszczania postów