Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Pomocy!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Pomocy!!

Witam.
    Posiadam konto na 37 levelu na Nowym Świecie.Wiele poświęciłem czasu na jego rozbudowe.Prawie codzienne logowanie. I wszystko na nic.

Od czwartkowych zmian nie mogę się zalogować.Wyskakujący komunikat " Wystąpił błąd w tym obszarze.Spróbój ponownie" Co ciekawe inni , którzy wchodzą na moją mapkę mają ten sam komunikat i wyrzuca ich z gry. Czy to nie dziwne?

W gre nie wchodzi ani przeglądarka,ani zmiana hasła,ani komputer.Probowałem wszystkiego.Napisałem do supportu, ale bez odpowiedzi.
    To musi być problem związany z czwartkową przerwą.

Jestem zły,bo miałem wiele surowców,klejnotów,armii....Codzienne llogowania sie od tylu miesięcy.

Pomocy!

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W twoim profilu jest napisane: Słoneczny Gród, wiec jeśli masz konto także na Nowym Świecie to prawdopodobnie ban za multi, jak pisałeś do supportu to poczekaj na odp, bo na forum nikt Ci nie pomoże.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam konto tylko jedno na Słonecznym Grodzie.Pomyliłem nazwy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to jest po prostu zenada to co oni wyprawiają

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    w ramach przeprosin dostaniemy kosz egzotycznych owoców ;/

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    W twoim profilu jest napisane: Słoneczny Gród, wiec jeśli masz konto także na Nowym Świecie to prawdopodobnie ban za multi
    czy ja dobrze zrozumiałam? czy to znaczy, że posiadanie konta na jednym świecie i drugiego na drugim jest traktowane jako multi??
    wydaje się to kosmicznym absurdem, ale niewiele mnie już może zdziwić, więc pytam

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1 osoba = 1 konto
    grając na dwóch światach musisz założyć kolejne konto bo z tego samego grac nie można, nie ma takiej możliwości
    czyli:
    1osoba = 2 konta
    A to nie jest dopuszczone

http://forum.thesettlersonline.pl/th...981-Zasady-Gry
    Wielokontowość, dzielenie oraz opiekowanie się kontem
    Każdy gracz może posiadać tylko jedno konto. Jeżeli jakaś inna osoba używa tego samego komputera/adresu IP by grać w The Settlers Online, musisz to zgłosić do Supportu.

Doskonale wiemy, że granie z przyjaciółmi może przynosić wiele zabawy i własnie dlatego nie chcemy wprowadzać zbędnych restrykcji: nawet jeśli z jednego komputera/adresu IP gra kilka osób, to nadal mogą one ze sobą współpracować (m.in.: sprawiedliwy handel, wspólne przygody/wyprawy itd).

Przypominamy, że dzielenie oraz opiekowanie się kontami innych graczy jest niedozwolone. Przekazywanie swoich danych dostępowych (login i hasło) innym osobom jest również zabronione.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ten zapis dotyczy tylko 1 swiata. inny swiat to inny serwer. jezeli za posiadanie konta na innym serwerze jest ban za multi...to pierwszy raz sie z czyms takim spotykam w mojej wieloletniej przygodzie z grami. pasowało by to gdzies zgłosic do jakiegos konkursu/programu/ z cyklu "najgłupsze rzeczy na swiecie" powinno sie jakas nagrode wytargac

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W którym miejscu jest mowa tylko o 1 świecie ? Ja tego jakoś nie widzę.

Skoro ty to tak interpretujesz twoja sprawa, ale żeby potem nie było płaczu ze konto ci nie działa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Prosiłbym jednak o próbe rozwiązania mojego problemu.Czy jest ktoś na forum z supportu? Widziałem,że kilka innych osób miało dokładnie to co ja,ale nikt im tego nie wytłumaczył.
    Nadal nie moge wejść na swoją mapkę.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów