Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Pomysł na nową opcje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Pomysł na nową opcje

Witam chciałbym przedstawić pomysł na nową opcje
    Wiec moim zdaniem powinna być opcja gdzie można sobie sprawdzić ile aktualnie wydobywasz/produkujesz/zbierasz surowców, a zarazem ile zużywasz surowców. Moim zdanie pozwoli to na najłatwiej z balansowanie potrzeb, oraz pozwoli na unikniecie budowania niepotrzebnych budowli, a co za tym idzie nie tracenie bezsensownie pozwoleń na budowę które naprawę trzeba oszczędzać. (może wydawać się wam do nie potrzebne ale aktualnie przynajmniej w moim wypadku aby dojść do momenty w którym mam zbalansowane zasoby w magazynie i zaspokojenia potrzeb potrzebuje kilku dni, trochę to uciążliwiej i zarazem czaszo chłonne)
    Wiem możecie powiedzieć ze własnie o to chodzi w grach ekonomicznych ale proszę rozważyć moją sugestie a także o komentarze pozwoli to na udoskonalenie pomysłu albo po prostu na stwierdzenie ze taka opcja jest nie potrzebna. Może zainteresują się tym admini

Dzięki i pozdrawiam FunPaplo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tez sie nad tym zastanawialem, bo nie chce mi sie liczyc i mnozyc ile to mam tego typu budynku i ile bede dostawal surka.
    Najlepiej dodac taka funkcje, aby po najechaniu myszka na surowce (na tym pasku surka na gorze) wyswietlala sie ilosc produkcji/h. W domu wladoza rowniez.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    najlepiej żeby te wydobycie było pokazane ile na 1h. Oczywiście jestem jak najbardziej za !!

Osadnik Awatar el-SInQ
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ... w oczekiwaniu na D3 się starzejemy ...

Uprawnienia umieszczania postów